Prodej pozemku pro bydlení, Salaš, 1702 m2 (ID: 3459124)

Salaš

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Salaši

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej stavebního pozemku o velikosti 1702m2 v obci Salaš u Velehradu - ideální místo pro výstavbu vašeho vysněného domu.
Máte rádi přírodu a klid? Pak tento pozemek je právě pro vás! Nabízíme vám možnost vybudovat si vlastní oázu klidu a pohody v prostředí obklopeném přírodou.
Pozemek je ideální pro stavbu rodinného domu, kde si můžete vychutnávat přírodu a relaxovat. Máte možnost vytvořit si zahradu, kde si budete moci užívat čerstvého vzduchu a krásného výhledu. Díky své velikosti 1702m2 zde budete mít dostatek prostoru pro různé aktivity a zájmy.
Lokalita Salaš u Velehradu nabízí mnoho možností pro vyžití v okolí. Můžete si užít procházky po okolní přírodě, vyrazit na výlety do blízkého okolí nebo se projet na kole po cyklostezkách. V blízkosti se také nacházejí obchody, restaurace a další vybavení pro váš pohodlný život.
Nezapomeňte využít tuto jedinečnou příležitost k vlastnictví pozemku v Salaši u Velehradu.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Salaš
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1702 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Salaši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu