Prodej rodinného domu, Věrovany, 140 m2 (ID: 3459175)

Věrovany

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Věrovanech

Informace k domu

Na prodej nabízíme rodinný dům v klidné lokalitě ve Věrovanech s obytnou užitnou plochou 140 m2, situovaný na pozemku o rozloze 631 m2. Tento dům je skvělou příležitostí, nabízející nekonečné možnosti pro nové majitele.

Dům přináší široké možnosti úprav a renovací. Dům je okamžitě připraven k nastěhování, ale pokud máte v plánu rozsáhlejší rekonstrukci, máte možnost přetvořit jej podle svých představ. Rekonstrukce může zahrnovat pouze přízemní část s původní obytnou plochou 5+1, nebo můžete využít potenciál půdního prostoru, který dodá dalších 144 m2 užitné plochy. Střecha domu je plechová a krovy jsou ve vynikajícím stavu.

Momentální dispozice jsou 4 obytné pokoje, vstupní chodba, koupelna, toaleta, kuchyně, dvě spižírny, kotelna a zděná zimní zahrada, kterou lze využívat jako plnohodnotnou místnost.

Dále máte možnost využít prostor přístavby, který je momentálně využíván jako dílna, sklad a místo pro drobná zvířata, nabízející dalších 69 m2 užitné plochy. K dispozici je také garáž o ploše 22 m2 a sklep o velikosti 7 m2.

Dům je vytápěn plynovým kotlem. Stavba je ze smíšeného zdiva, převážně z cihel. Dům byl postaven přibližně v roce 1940 a nabízí celkem 227 m2 zastavěné plochy.

Kromě samotného domu patří k nemovitosti také krásný dvůr a rozlehlá zahrada, která poskytuje ideální místo k odpočinku a trávení času venku.

Dům napojen na veškeré inženýrské sítě - plynovod, vodovod, elektřina a obecní kanalizace.

Dnes jsou Věrovany moderní obcí. Velmi bohatou tradici má školství. Děti mohou navštěvovat moderní mateřskou školu a základní školu. V obci jsou k dispozici obchody, restaurační zařízení, pošta a další služby občanům. Kulturní a společenský život probíhá v kulturním domě. Volný čas lze využít ve sportovním komplexu TJ Sokol Věrovany, který zahrnuje hřiště a sportoviště pro různé druhy sportů, včetně tělocvičny s posilovnou.

Vzdálenost do Olomouce - 14 Km, 15 minut autem. Kousek od domu, pouhých 6 minut autem, se nachází Tovačovská jezera s možností koupání, rybaření či mnoho dalších aktivit.

Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit prostorný rodinný dům, který lze upravit podle vašich představ a potřeb.

Více info v RK, zajistíme nejvýhodnější financování.

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Věrovany
ID
00083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
631 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lemak reality

tř. Svornosti 193/27, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martin Duroň

Mgr. Martin Duroň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Věrovanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu