Prodej rodinného domu, Zlaté Hory, 200 m2 (ID: 3459260)

Zlaté Hory

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlatých Horách

Informace k domu

Nabídka prodeje rodinného domu v malebné obci Zlaté Hory

Přemýšlíte o koupi domova v srdci přírody, kde každé ráno procitnete s pocitem klidu a harmonie? Máme pro Vás ideální nabídku! V malebné obci Zlaté Hory, obklopené krásnou přírodou a možnostmi pro relaxaci i aktivní odpočinek, je nyní k dispozici prodej prostorného rodinného domu s dvěma samostatnými bytovými jednotkami a garáží. Dům je po revitalizaci, zateplení fasády, plastová okna a plechová střecha.

Tento dvoupodlažní dům nabízí flexibilní možnosti využití jak pro velkou rodinu, tak pro investici s možností pronajímání. V prvním podlaží se nachází byt 2+1, zatímco druhém podlaží představuje prostornější variantu 3+1. Obě bytové jednotky mají samostatné vstupy z prostorné vstupní chodby, což zajišťuje dostatek soukromí pro všechny obyvatele.

Dům je situován v klidné části obce s výhledem na okolní zelené kopce a lesy, které jsou jako stvořené pro pěší turistiku, cyklovýlety nebo houbaření. Blízkost hor otevírá možnosti pro horskou turistiku, lyžování a další zimní sporty. V letních měsících můžete využít četné turistické stezky, koupání v přilehlých přehradách nebo navštívit historické památky v regionu.

Pro milovníky historie a kultury nabízí Zlaté Hory a její okolí řadu památek, jako jsou hradní zříceniny, muzea a galerie. Ať už hledáte aktivní odpočinek nebo relaxaci v klidu vašeho nového domova, Zlaté Hory vám poskytnou to nejlepší z obou světů.

Tento dům je nejen skvělou investicí do vašeho budoucího bydlení, ale i do života plného pohody a nezapomenutelných zážitků. Neváhejte a staňte se součástí této překrásné oblasti, kde se snoubí pohoda venkova s pohodlím moderního bydlení.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a možnost ukázat vám tento jedinečný domov na vlastní oči.

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Zlaté Hory
ID
31
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1427 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Odhadce Bronislava Švédová

Dolní Studénky 149, Dolní Studénky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Jiří Schovánek

Jiří Schovánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlatých Horách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu