Pronájem bytu 2+kk, Frýdek-Místek, Nové Dvory-Podhůří, 53 m2 (ID: 3459275)

Nové Dvory-Podhůří, Frýdek-Místek - Frýdek

21 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně záloh za služby, energie a parkovacího stání, + vratná kauce (30.000,- Kč) a provize RK)

Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k bytu

Hledáte pěkné, zrekonstruované bydlení? Nechcete bydlet v panelové zástavbě, ale preferujete novostavbu? Líbilo by se Vám mít byt s terasou (24 m2), zahrádkou (24 m2) a navíc s vlastním garážovým stáním?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 2+kk, o podlahové ploše 53 m2 / o užitné ploše 80 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí třípodlažní novostavby Rezidence Na Podhůří, na ul. Nové Dvory-Podhůří, na okraji města Frýdku-Místku.

Jedná se o novostavbu zkolaudovanou v roce 2020.

Byt disponuje prostorným pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou, samostatnou toaletou, komorou (šatnou) a předsíní.

K vybavení bytu patří kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (el. trouba, el. varná deska a digestoř), vestavěná skříň a předsíňová sestava s botníkem. Součástí pronájmu je také komora na patře.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou pokojů. Okna spolu s terasou a zahrádkou jsou orientovány na jižní stranu.

Jako benefit můžeme označit vlastní garážové stání, možnost využití soukromé terasy se zahrádkou (jde o místo pro příjemné posezení, ať už s rodinou anebo přáteli), komoru přímo v bytě a skutečnost, že se jedná o nízkopodlažní bytový dům v klidné lokalitě na okraji města, na dosah přírody. Navíc se jedná o bydlení s bezbariérovým přístupem.

Podlahové vytápění i ohřev vody je zajištěno vlastním elektrokotlem, který je napojen na fotovoltaiku domu, což výrazně snižuje měsíční náklady.

Dům se nachází v žádané lokalitě plné zeleně s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (autobusová zastávka, MŠ, ZŠ, hypermarket Albert, obchodní centrum Galerie a Paráda...).

Kdo hledá klidné bydlení v novostavbě, s možností využití terasy se zahrádkou, bezproblémovým parkováním, se sportovním vyžitím díky hned vedle procházející cyklostezce a s výbornou dopravní dostupností do města, věřím, že tady bude spokojen.

Možnost nastěhování bude od měsíce května, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh za služby a energie, i garážového stání.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Parametry bytu

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně záloh za služby, energie a parkovacího stání, + vratná kauce (30.000,- Kč) a provize RK
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Nové Dvory-Podhůří, Frýdek-Místek - Frýdek
ID
202413779
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Bc. Roman Mikita

Bc. Roman Mikita

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu