Prodej rodinného domu, Vrchlabí, Lánovská, 198 m2

Lánovská, Vrchlabí

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu, provize, poplatků)

Prémioví partneři v Vrchlabí

Informace k domu

Nabízím Vám k prodeji rodinný dům na strategickém místě ve Vrchlabí, v Lánovské ulici.

Jedná se o samostatně stojící třípatrový dům s garáží o užitné ploše 198 m2, s rozlehnou částečně oplocenou zahradou o výměře 2.552 m2. Vstup do přízemí domu je ze severní strany, druhý vstup do suterénu je z jižní strany, ze zahrady. Ta je situována za domem, velice slunná, jižně orientovaná a rovinatá. Příjezd k domu je z hlavní komunikace směřující na Trutnov.

Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu, k dispozici je na hranici pozemku plyn, který je možné zavést do domu a kanalizace je svedena do septiku. Vytápění je demontováno v souvislosti se započatou rekonstrukcí.

V domě je započata rekonstrukce. Na části střechy je nová falcovaná hliníková krytina, dům je zateplen, bez finální omítky. Interiér je k rekonstrukci.

Pozemek kolem domu je v územním plánu zahrnut v plochách smíšených – komerčních, s přípustným využitím k bydlení. Dům je tedy možné užívat jako rodinný dům a pozemek jako zahradu, nebo užívat ke komerčním účelům s možností dalšího rozvoje na pozemku, kde je možné postavit skladové, prodejní, kancelářské či výrobní objekty.

Dům je umístěn blízko centra Vrchlabí s výbornou vybaveností v okolí. Pouhých 80 m od domu se nachází restaurace a farmářský dům, 400 m obchodní zóna se supermarketem, 700 m autobusové nádraží a další supermarkety, 800 m vlakové nádraží, gymnázium 1300 m, mateřská škola a jesle 1400 m, tři dětská hřiště a několik restaurací je v okruhu 1500 m., zimní stadion a horolezecká stěna 1,5 km, základní škola 1800 m, nově otevřený aquapark 2,2 km, fotbalový stadion a běžkařský areál 2,6 km, Vrchlabské náměstí s parkem, restauracemi a obchody 1,8 km.

Vrchlabí je město předurčené pro sportovní vyžití, které nabízí víceúčelový sportovní areál se skateparkem, upravené běžkařské tratě, zimní stadion a lezeckou stěnu. Do Skiareálu Kněžický vrch je to 4,3 km, do nejznámějšího a největšího lyžařského střediska Špindlerův Mlýn pouhých 25 minut jízdy automobilem. Celkem je v okolí Vrchlabí pět skiareálů (Kněžický vrch, Bubákov, Herlíkovice, Strážné, Špindlerův Mlýn) s celkovou délkou sjezdovek 42 km.

Energetická náročnost budovy (PENB) uvádíme třídu G (PENB je zpracováván)

Zajímá-li Vás toto jedinečné místo v Krkonoších, kontaktujte mě a přijďte se podívat.

Dům je možné financovat hypotečním úvěrem.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, provize, poplatků
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lánovská, Vrchlabí
ID
Z0616
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2552 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Róža

Bc. Jakub Róža

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu