Prodej rodinného domu, Svinošice, 170 m2 (ID: 3460769)

Svinošice

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Svinošicích

Informace k domu

Viladům Jalovčí je projekt rezidenčního bydlení v obci Svinošice. Nabízíme k prodeji tři prostorné, dvoupodlažní bytové jednotky o velikosti rodinných domů. Jižně orientované byty o dispozici 5+kk se mohou stát ideálním prostorem pro Vaši rodinu. Viladům Jalovčí splní ty nejvyšší nároky na klidný a bezpečný domov s centrem města i přírodou na dosah. Na jednom místě se tak setkává moderní příměstské bydlení s venkovskou atmosférou. Dispozičně pečlivě promyšlený projekt nabízí velké obytné místnosti s dostatkem úložného prostoru. Byty jsou obklopeny zahradami, které poskytují prostor pro relaxaci a odpočinek. Ke každé bytové jednotce náleží 2 venkovní parkovací stání a garáž se zásuvkou 400 V pro Váš elektromobil. Je tak zajištěn dostatek místa pro parkování Vás i Vašich návštěv.

Obec Svinošice je skvělým místem pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti města Brna. Obec nabízí kombinaci nerušeného venkovského života a snadné dostupnosti výhod města, které je vzdálené 15 minut jízdy autem. Vaše bydlení bude obklopeno krásnou přírodou Moravského krasu a Českomoravské vrchoviny. Doslova pár metrů za branou Viladomu Jalovčí se nachází pěší i cyklistické trasy v místních lesích. Toto místo si zamilujete na první pohled.

Nabízíme Vám jižně orientovanou bytovou jednotku C o dispozici 5+kk.

Podlahová plocha: 146,9 m²
Zahrada: 299,5 m²
Garáž: 22,7 m²
2 venkovní parkovací stání: 34,0 m²

Více informací o jednotce naleznete na webu projektu: www.viladumjalovci.cz

Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Svinošice
ID
31013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
451 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Rusník

Ing. Tomáš Rusník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svinošicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu