Prodej bytu 2+kk, Kralupy nad Vltavou, Havlíčkova, 64 m2 (ID: 3462921)

Havlíčkova, Kralupy nad Vltavou

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízím Vám nadstandardní byt 2+kk o výměře necelých 65 m2 v malém bytovém domě s pouze 8 bytovými jednotkami. Dům byl kolaudován v roce 2007 a leží v samém centru Kralup, přesto jde o velmi klidnou část, blízko odpočinkové zóny u řeky. Aktuálně se jedná o nejrychleji rozvíjející se lokalitu města se skvělou dostupností do Prahy, ať už prostředky veřejné dopravy či autem. Na vlakové či autobusové nádraží dojdete pěšky do 5 minut. Dojezdová vzdálenost do Prahy je 20 minut.

Byt je situován ve 4.NP, v podkroví a jako jediný z bytů má prostorný slunný balkon, kde je instalována markýza. Již při stavbě došla k úpravám interiéru pod dohledem architekta, a tak vznikl velmi vzdušný prostor kuchyně s obývákem, který je otevřený do krovu. Oproti standardu jsou v bytě dveře v ořechové dýze, která ani po letech neztratila na luxusním vzhledu. V bytě je navíc funkční technická místnost, která poskytuje dostatek místa na úklidové prostředky apod., je zde umístěna také pračka a sušička. Byt je zařízen zánovní nadčasovou kuchyňskou linkou, která je vybavena vestavěnými spotřebiči, a to nejen troubou a indukční varnou deskou, ale i chladničkou a mrazákem. V lince je osazena i myčka nádobí, která ovšem potřebuje výměnu. Sanitární keramika byla také vybrána ve vysoké kvalitě, a to od výrobců Laufen a Kaldewei. Obytná část je orientována na jih, ložnice pak na sever, což přispívá k příjemnému klimatu, zejména během teplých letních dní. V ložnici je velká šatní skříň po celé délce jedné stěny. Mimo dvě knihovny a designový jídelní stůl se třemi židlemi není byt vybaven nábytkem.

Vytápění pro všechny jednotky je zajištěno plynovým kotlem v centrální kotelně. K bytu náleží samostatná sklepní kóje o velikosti 2,5 m2, k dispozici je rovněž společná místnost, která slouží převážně k ukládání, ale také jako prostor pro kola. U zadního vchodu je k dispozici další společný prostor, který má bezbariérový přístup a může sloužit např. pro dětský kočárek. V zadním traktu domu je oplocený pozemek s elektrickou bránou, kde je věcným břemenem chůze a jízdy zajištěn volný přístup. Parkování je možné na ulici před domem pouze pro rezidenty a ze strany města je k dispozici jedna parkovací karta zdarma. V bezprostřední blízkosti domu je nový parkovací dům s velmi příznivými cenami za celodenní parkování. Ve věci financování je možné přenechání hypotéky ve výši cca 1.100.000,- Kč za velmi zajímavou úrokovou sazbu 1,79 %. S dalším financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Havlíčkova, Kralupy nad Vltavou
ID
0032-NP08478
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Zuzana Šílená, DiS.

Zuzana Šílená, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu