Prodej rodinného domu, Radnice, Puchmajerova, 134 m2

Puchmajerova, Radnice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Radnicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům v Radnicích u Rokycan, na dobře dostupném místě v Puchmajerově ulici. Dům (pravá polovina dvojdomu) má dvůr a zahradu přiměřené velikosti a pravidelného tvaru.

Stavba je částečně podsklepená, v přízemí a v 1. patře vždy jeden byt 2+1 s koupelnou, chodbou a samostatným WC. Nad 1. patrem půda s pochozí podlahou, přístupná po schodišti, pod kuchyní menší klenutý sklep, přístupný z chodby. Dům je orientovaný na jih a má dostatek oken, je tedy po většinu dne krásně prosluněný.

Oba byty mají podlahovou plochu zhruba 67 m². K domu přiléhá pergola s dílnou, kůlnou a dřevníkem. Předzahrádku o ploše 65 m² by bylo možné využít pro parkování aut. Za domem se nachází zahrada (mírně svažitá na jih) o výměře 250 m².

Při případné rekonstrukci by bylo možné zachovat dosavadní stav s rozdělením na dva byty nebo vše funkčně sloučit a vytvořit větší dvoupatrový byt.

Vytápění lokálními kamny na tuhá paliva, voda z obecního vodovodu, odpady prozatím svedeny do trativodu, ale už je vybudována a připravena přípojka do obecní kanalizace vedené v chodníku, přípojka elektřiny 230/400 V, ohřev vody v přízemí elektrickým bojlerem. Plynový řad k dispozici v ulici. Na dvoře kopaná studna, sloužící jako zdroj užitkové vody.

Původní přízemní stavba pochází z roku 1908, v roce 1957 bylo dostavěno 1. patro. Další modernizace neproběhla, s výjimkou přípojek a nedávné obnovy konstrukce pergoly za domem.

Zdivo cihelné a tvárnicové, kamenná podezdívka, podlahy smíšené – beton, dlažba, prkna, parkety, stropy trámové, krov pěkně zachovalý, střešní krytina eternitové šablony na konci životnosti, okna dřevěná špaletová, dveře dřevěné.

Přístup po obecní asfaltové komunikaci s chodníkem (ulice Puchmajerova), parkování na vlastním pozemku.

V Radnicích (ca 1800 obyvatel) občanská vybavenost odpovídající menšímu městu, které je regionálním centrem – městský úřad, pošta, ZŠ 1. a 2. stupně, MŠ, družina, školní jídelna, infocentrum, muzeum, knihovna, kulturní dům, sokolovna, fotbalové hřiště, dětské hřiště, tenisové kurty, SDH, poliklinika, lékárna, veterina, obchody, několik restaurací, minipivovar, hotel, čerpací stanice, autobusové a vlakové spojení (zastávka autobusu v bezprostřední blízkosti domu). V samotném městě dostatek zeleně, rybníky, krásná příroda v okolí.

V nedalekých Rokycanech veškerá nadstandardní občanská vybavenost včetně několika supermarketů, škol základních i středních, nemocnice, dále bazén, koupaliště, zimní stadion, obchody, restaurace, mnoho pracovních příležitostí.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Puchmajerova, Radnice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
134 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
513 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pro-nemovitosti Kraus

Malé náměstí 122, Rokycany, Střed

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

JUDr. Michal Kraus

JUDr. Michal Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Radnicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu