Prodej pozemku pro bydlení, Jaroměřice nad Rokytnou, Dukelská, 9486 m2 (ID: 3468372)

Dukelská, Jaroměřice nad Rokytnou

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Jaroměřicích nad Rokytnou

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o celkové výměře 9486 m2, situovaný v malebné obci Jaroměřice nad Rokytnou. Tento rozlehlý pozemek je ideální pro stavbu rodinného domu, rekreačního objektu nebo pro realizaci developerského projektu.

Pozemek se nachází v klidné části obce s výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností v dosahu. Přírodní scenérie a blízkost řeky Rokytné dodávají lokalitě jedinečný charakter a zajišťují příjemné prostředí pro bydlení či odpočinek.

Maximální zastavitelnost pozemku je 421 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro realizaci vašich stavebních plánů s ohledem na zachování zeleně a soukromí. Pozemek je rovinatý, což usnadňuje stavební práce a snižuje náklady na přípravu terénu.

V obci Jaroměřice nad Rokytnou naleznete veškeré potřebné služby – školu, školku, obchody, restaurace, lékaře a kulturní zařízení. Pro milovníky sportu a aktivního odpočinku je v okolí mnoho cyklostezek a turistických tras.

Pozemek je v současné době neoplocený a připraven k okamžitému převodu do vlastnictví nového majitele. Veškeré inženýrské sítě jsou dostupné v bezprostřední blízkosti pozemku.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k nákupu pozemku v této žádané lokalitě. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni vám pomoci s realizací vašeho snu o vlastním domově v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Parametry pozemku

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Dukelská, Jaroměřice nad Rokytnou
ID
00075
Plocha nemovitosti
9486 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jaroměřicích nad Rokytnou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu