Prodej rodinného domu, Unhošť, Husova, 148 m2

Husova, Unhošť

Rezervováno
1 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 0 Kč /za měsíc

(REZERVACE)

Prémioví partneři v Unhošti

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu o zastavěné ploše 94 m² se zastřešeným vstupem a garáží 23 m², zahradou 706 m², k nastěhování 11/2024.
Představujeme Vám dokončený rodinný dům z roku 2005 o užitné ploše 148 m² s dispozici 5+kk, s terasou, garáží, a zahradou se zastřešeným altánem nacházející se ve městě Unhošť s veškerou občanskou vybaveností a vynikajícím dopravním spojením s Prahou a Kladnem tímto nabízí ideální prostředí pro vaší rodinu.
Přízemí dominuje prostorný obývací pokoj s krbem, ze kterého se vchází na zastřešenou terasu. Součástí je jídelní kout a vybavená kuchyně s vestavěnými spotřebiči a komorou. Dále je zde velký pokoj sloužící nyní jako pracovna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, chodba s vestavěným úložným prostorem. Po schodišti vystoupáme do patra, kde se nachází ložnice, dva dětské pokoje, šatna a nově zrekonstruovaná koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou.
Dům je postaven na bázi dřevní hmoty v technologii HAAS Fertigbau a je plně zateplen. Střešní krytina z betonových tašek a klempířské konstrukce jsou doplněny z titanzinku. Okna plastová s izolačním dvojsklem. Vstupní dveře hliníkové. To vše zajišťuje velmi nízké provozní náklady.
Dům je napojen na vodovodní, kanalizační a elektrickou síť. Topení v domě je zajištěno elektrickým kotlem, poskytující ekologický a efektivní způsob tepla podporovaný vlastní FVE, kdy přebytky vyrobené elektřiny z FVE jsou odkupovány dodavatelem elektřiny. Patro je vytápěno radiátory a přízemí kombinací podlahového topení. Na hranici pozemku je dále k dispozici přípojka plynu. Internetové připojení je zajištěno bezdrátovou sítí KLADNONET.CZ.
Rovinatá zahrada poskytuje díky vzrostlým tújím dostatek soukromí, nabízí možnost odpočinku na terase, grilování i v případě nepříznivého počasí pod zastřešeným altánem a pro děti dostatek prostoru ke hrám.
Město Unhošť včetně přidružených osad a částí má v současnosti necelých 5000 stálých obyvatel, díky dobré občanské vybavenosti - pošta, spořitelna, ordinace praktických a dětských lékařů, zubní, ortopedická a gynekologická ordinace, lékárna, oční optika, mateřská a základní škola, základní umělecká škola, atd. Ve městě je také řada obchodů a provozoven poskytujících služby od kadeřnictví po autoservis. Nabízí kvalitní rodinné bydlení a stále se rozrůstá.
Dopravní obslužnost - za hranicemi města vedou dálniční tahy z Karlových Var a Plzně do Prahy. Do většiny okolních větších měst včetně okresních existuje přímé autobusové spojení. Unhošť je zahrnuta také do Pražské integrované dopravy.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
1 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
REZERVACE
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Husova, Unhošť
ID
N00831
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
148 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
117 m2
Plocha nemovitosti
823 m2
Plocha zahrady
706 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Doprava
MHD, Autobus
Balkon
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BHJV spol. s r.o.

BHJV spol. s r.o.

náměstí starosty Pavla 14, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Jiří Háž

Jiří Háž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu