Pronájem bytu 3+kk, Brno, Stojanova, 50 m2 (ID: 3470481)

Stojanova, Brno

17 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie a služby 4.621 Kč/měs. pro 1 osobu, (zálohy zahrnují platbu internetu, TV a rozhlasu), pro 2. osobu navýšení + 600 Kč/měs.,vratná)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

K pronájmu nabízíme byt o dispozici 3+kk, který je umístěný ve 2. patře zděného bytového domu s výtahem na ulici Stojanova v městské části Brno – střed. Celková podlahová plocha bytu včetně příslušenství činí 50 m2 + lodžie 4 m2.
Byt je slunný, orientovaný západním směrem. K bytu náleží sklepní kóje a v domě je společná místnost pro uložení kol a kočárků. Dále je také možné využívat zahradu za domem.
Vybavení: kuchyňská linka, indukční varná deska, vestavěná el. trouba, digestoř, vestavěná mikrovlnná trouba, myčka, lednice s mrazákem, jídelní stůl, 2 židle, pračka se sušičkou, vestavěná skříň a botník v předsíni, osvětlení.
Byt je nově vymalován, na podlahách je položeno marmoleum, vstupní dveře jsou bezpečnostní.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaleta je umístěna samostatně.
Dům se nachází v blízkosti centra města, které je pěšky dostupné do 5 min, relaxovat můžete v nedalekém parku Obilní trh nebo na Kraví hoře. Veškeré služby jsou v dosahu okolo domu.
Vratná kauce 23.000 Kč.
Byt je ihned volný k nastěhování.

Parametry bytu

Cena
17 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie a služby 4.621 Kč/měs. pro 1 osobu, (zálohy zahrnují platbu internetu, TV a rozhlasu), pro 2. osobu navýšení + 600 Kč/měs.,vratná
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Stojanova, Brno
ID
01353
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Mgr. Leona Šnajdarová

Mgr. Leona Šnajdarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu