Prodej rodinného domu, Javorník, Nádražní, 142 m2

Nádražní, Javorník

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Javorníku

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji samostatný patrový dům s prostornou terasou na rovinaté zahradě, kde je dále vybudované dřevěné dětské hřiště, přístřešek pro auto a velká šopa. Celá zahrada, která je rozlehlá 859m2 je ze dvou stran obrostlá živým plotem pro dostatek soukromí. Vše leží na pozemcích 329/3, 329/4 a 326/3 (LV 696) v malebném městečku Javorníku v podhůří Rychlebských hor. Dům leží mimo centrum ve velmi klidné a příjemné lokalitě. Město je známé i díky svému krásnému zámku Jánský Vrch, na který je úžasný výhled ze střešního okna ložnice. V centru města, které je vzdálené cca 1km se nachází základní škola, dvě mateřské školy, městský úřad, zdravotní středisko,.. Okresní město Jeseník je vzdálen 25 km. Výhodou města je blízkost polských hranic.
Dům je zkolaudován z roku 2012, samostatně stojící, dispozičně řešený 4+kk, podlahová plocha činí celkem 142m2. V přízemí se nachází malá vstupní chodbička, odkud je vstup do úklidové místnosti s plynovým kotlem, pračkou, sušičkou a menším úložným prostorem. Dále je ze vstupní chodbičky vstup do předsíně, kde se nachází schodiště, vstup do koupelny se sprchovým koutem a také vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou. Z obývacího pokoje a také z jídelny je umožněn vstup na venkovní terasu. V patře se nachází opět chodbička, kterou je možno využít jako úložný prostor, dále vstup do koupelny s větší rohovou vanou, ložnice a dvou dětských pokojů.
Dům je napojen na místní kanalizaci i plynovod-vytápěno plynovým kotlem, možnost výstavby krbu-komín nachystán, v roce 2020 byla nad schodištěm domu nainstalována klimatizace. Jedná se o nízkonákladový dům, který se velmi lehce vytápí.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Javorník
ID
24010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
142 m2
Plocha nemovitosti
859 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Martin Trsťan

Martin Trsťan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Javorníku (okr. Jeseník)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu