Prodej rodinného domu, Břeclav, Lanžhotská, 265 m2

Lanžhotská, Břeclav

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Břeclavi

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části města Břeclav. Jde o velmi lukrativní nabídku jak lokalitou, tak i velikostí nemovitosti s možností víceúčelového využití.
Jedná se o třípodlažní rodinný dům na ulici Lanžhotská. Celková plocha pozemků včetně zahrady je 705 m2 a podlahová plocha domu je cca 265 m2. Stavba je cihlová, podsklepená a s novou střechou.
Dům se skládá ze dvou nadzemních a jednoho částečně podzemního podlaží. Za vstupními dveřmi se nachází centrální schodiště vedoucí do všech pater domu. Obytné části v prvním a druhém podlaží jsou zvlášť odděleny vstupními dveřmi.
První podlaží je dispozičně 3+kk. Tato část byla v roce 2022 kompletně zrekonstruována a byl kladen důraz na kvalitu a design. Za zmínku stojí:


Podlaha značky Quickstep.
Dveře Sapeli.
Kuchyňské spotřebiče Electrolux.

Vstupní chodba vede do prosvětlené na zakázku dělané kuchyně s jídelnou. V rámci vestavěné kuchyně je kromě značného úložného prostoru také zabudovaná lednice, trouba, mikrovlnka, myčka a kuchyňský dřez. Dále je zde kuchyňský ostrůvek s indukční deskou. V tomto patře se pak nachází prostorná koupelna s WC a vanou a obývací pokoj s přístupem do ložnice.
Druhé podlaží je dispozičně 3+1. Tato část byla zrekonstruována v roce 1998, avšak díky údržbě je v dobrém stavu. Ze vstupní chodby je přístup do prostorné kuchyně. Z této vedou dveře do koupelny, ložnice a obývacího pokoje, z něhož je přístup do dalšího pokoje. Samostatné WC je přístupné z chodby. V tomto patře je navíc průchozí chodba s přístupem na balkon. Částečně podkrovní jsou pouze ložnice a pokoj, ostatní místnosti jsou klasické.
Nejnižší podlaží domu je ze strany ulice zapuštěno do země, z druhé strany je však plně přízemně přístupné do zahrady. Tato část domu je částečně zrekonstruovaná. Nachází se zde samostatné místnosti, které jsou využívány jako technická místnost, prádelna, komora, dílna a garáž disponující přímým vstupem do zahrady garážovými dveřmi. Je zde také další plně zrekonstruovaná místnost, kterou je možno využít například jako pracovnu.
Každé z nadzemních podlaží má svůj bojler pro ohřev vody. Vytápění domu je zajištěno společným kondenzačním kotlem v suterénu. Dům je napojen na místní vodovod a kanalizaci.
Zahrada za domem je přístupná z příjezdové cesty. Zahrada je rozlehlá, kromě prostoru pro zahrádku a rekreaci je na konci pozemku zahradní domek. Součástí zahrady je i vlastní studna s užitkovou vodou.
Možnost parkování je přímo na pozemku (příjezdová cesta a garáž ve sklepní části) nebo na ulici před domem. V blízkosti se nachází zastávka MHD.
Dům lze využít k vlastnímu bydlení, vícegeneračnímu bydlení a případně i pro komerční účely. Obě nadzemní patra jsou již nyní uzpůsobena k jejich využití jako samostatných jednotek k bydlení s možností jejich samostatného pronájmu.
Pro více informací a sjednání termínu prohlídky nemovitosti mě kdykoli kontaktujte.
Provize RK je účtována nad rámec kupní ceny.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lanžhotská, Břeclav
ID
3314672232
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
265 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
705 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Ing. Zbyněk Bartošic

Ing. Zbyněk Bartošic

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břeclavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu