Prodej vily, Mallorca, Španělsko, 235 m2 (ID: 3471936)

Mallorca, Španělsko

98 769 750 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vilu 6+kk s bazénem v okouzlující mallorské oblasti Cala Moragues poblíž Port d´Andratx ve Španělsku. Užitná plocha domu činí 235 m2.

Vila vás okouzlí mallorským šarmem a příjemnou atmosférou. Její interiér zdobí dřevěné povrchy a moderní nábytek, jsou zde také panoramatická okna, která umožňují průchodu dostatku přirozeného světla. Dům disponuje čtyřmi prostornými ložnicemi, z nichž každá má svou vlastní koupelnu. V přízemí se nachází jídelna s kompletně vybavenou kuchyní a průchodem na terasu, dále obývací prostor a první ložnice. V druhém podlaží se nacházejí další ložnice, přičemž jedna z nich je ukrytá v úchvatné kulaté mallorské věži.

Nemovitost se může pochlubit krásnými venkovními prostory, které poskytují dostatek soukromí pro odpočinek a relaxaci. Pozemek disponuje bohatou, upravenou zahradou s odlehlou částí s bazénem a výhledem na majestátní pohoří Cala Moragues. Tato vila byla postavena s mimořádným důrazem na detail a za použití nejkvalitnějších materiálů. K domu náleží také garáž.

Stavba je umístěná ve vysoce vyhledávané lokalitě. Podél městského nábřeží se nachází celá řada luxusních restaurací a kaváren. V blízkosti nemovitosti jsou dvě menší pláže, golfové hřiště a řada obchodů. Je zde také luxusní Marina Club Vela s kotvením pro 500 lodí. Nemovitost je vzdálena pouhých 35 minut od letiště.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Parametry domu

Cena
98 769 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Mallorca, Španělsko
ID
N6851
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1039 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Míšková

Ing. Lucie Míšková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu