Prodej bytu 2+kk, Horní Maršov, 48 m2 (ID: 3471940)

Horní Maršov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Horním Maršově

Informace k bytu

V projektu Apartmány Albeřice, který vyroste v malebném krkonošském údolí nedaleko Pece, nabízíme apartmán o dispozici 2+kk a obytné ploše 47,8 m2 navýšené lodžií 4,9 m2 – užitná plocha celkem 52,7 m2. Apartmán se nachází ve 3. NP projektu a je orientován na SV. Vybaven je ve vysokém standardu, který je možné rozšířit do nadstandardního provedení rustikálním obkladovým dřevem. K apartmánu patří úložné prostory – kolárna a lyžárna v 1. NP s uzamykatelnými boxy. Další jeho součástí je kryté parkovací stání.

Jedinečný projekt – luxusní Apartmány Albeřice – nabízí neotřelost a vysokou kvalitu provedení v komorní horské luxusní „chalupě“ s pouze jedenácti apartmány. Nachází se v malebné, celoročně dostupné obci Dolní Albeřice-Horní Maršov, která si záměrně střeží svůj autentický krkonošský ráz.

Projekt pochází z pera studia Morix a je určen milovníkům soukromí a osobitého stylu. V domě výtah a vysoký standard společných prostor. Vytápění probíhá tepelnými čerpadly, součástí standardu jsou venkovní žaluzie i SMART systém řízení.

Lokalita Dolních Albeřicí – Horního Maršova, je výsostně klidná v lůně turismem neporušené přírody, a přesto v krátkém dojezdu na sjezdovky horských středisek Pec pod Sněžkou, Malá Úpa nebo Jánské Lázně. Až ke dveřím domu vede celoročně udržovaná asfaltová cesta a známé turistické cyklotrasy mířící na Sněžku. V blízkosti projektu je rodinný vlek. Nedaleko apartmánového domu se nachází hotel Vápenka s restaurací a další občerstvovací místa. Je zde půjčovna kol a muzeum Vápenka. Za vydatnější občanskou vybaveností a společenským životem dojedete pohodlně během čtvrthodinky autem do horských středisek. Doma ale budete mít velký klid. Celé údolí i okolí projektu je tiché a umožňuje svobodný pohyb vašich děti ve volné horské přírodě. Bližší informace rádi poskytneme v naší kanceláři.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Horní Maršov
ID
AA-8
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Šárka Tichá

Ing. Šárka Tichá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Horním Maršově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu