Prodej rodinného domu, Krhová, Pod Kameněm, 129 m2 (ID: 3472158)

Pod Kameněm, Krhová

11 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 55 282 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize)

Prémioví partneři v Krhové

Informace k domu

Představte si váš nový dům... Moderní a s mnoha výhodami. Exkluzivní stavbu bez kompromisů, která vám zajistí klidný provoz. Tak to vám do života vnese tento dům umístěný v obci Krhová, Pod Kameněm. Soběstačná stavba, oceněna PENB tř. A. Z vnějšího pohledu působí malá, ale opak je pravdou.

O ceně s novým majitelem jsme ochotni jednat.

Co je důležité zmínit:

• Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a obecní vodovod. Dům, jelikož je opatřen vlastními 16 fotovoltaickými panely vám zajistí elektřinu. Takto vyrobená elektřina se ukládá do baterií, umístěných v technické místnosti domu. Dům je jedinečný svými velmi nízkými měsíčními náklady.

• Solární panely zajišťují přes sezonu skoro bezplatný provoz domu. Počet solárních panelů je spočítaný tak, aby přes sezonu vyráběl elektřinu jak do úschovny (na zimu), tak i zajistil klidný provoz domu.

• Vytápění funguje za pomoci tepelného čerpadla, které bylo cíleně vybráno pro tuto oblast Beskyd. Garantuje plynulý provoz od -20°C do +21°C pro vytápění, od -20°C do +35°C pro ohřev užitkové vody a od -15°C do +45°C pro chlazení.

• Za letního období oceníte soukromý bazén, který je napuštěn solnou vodou. A nejen v létě, ale také v zimě se bazénu nemusíte vzdát, jelikož je vyhřívaný rovněž pomocí již zmíněné fotovoltaiky.

• Zahrada je opatřena i zadní branou, kde můžete taktéž využít příjezdu. Zahradní domek slouží pro úschovu zahradního nábytku a potřeb případně cyklistických kol. Dům poskytuje prostory pro ustavení úložných skříní. Kryté stání pro 2 vozidla je zajištěné u vstupu do domu.

• Dům je dispozičně řešen: tři samostatné ložnice, jejíchž dominantou jsou jedinečné tyto prvky - vyhřívaná podlaha, francouzská okna poskytující dostatek denního světla. Opatřeny venkovními roletami, které v pokoji ovládáte spínači na elektřinu. Každý pokoj poskytuje dostatek místa pro umístění šatní skříně. V každé ložnici máte možnost regulovat si samostatně teplotu.

• V kuchyni vás vaření bude bavit. Opět se dbá na kvalitu i v této části domu. Nesmírnou výhodou je podsvícení a keramická kuchyňská deska, která snese horké. Zabudované jsou kvalitní vestavěné spotřebiče, kávovar a samospínací odsávač par. Ostrůvek vybaven úložnými prostory z obou stran.

• Zatím, co zahradu zvládne posekat automatická sekačka, vy si můžete užívat bazénu. Sekačka vám zůstává jako součást koupě domu.

Co dodat? Přijďte se přesvědčit sami. Podívat se a pohovořit o detailech. Dům vám poskytne pohodlné bydlení a bezstarostný chod domácnosti. Může být váš prakticky ihned, po vyřešení formalit.

Více informací vám sdělí makléřka Milada. Fotografie jsou k dispozici na webové stránce makléřky.

Parametry domu

Cena
11 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Pod Kameněm, Krhová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1115 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Milada Koutná realitní makléřka

Podříčí 107, Frenštát pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Milada Koutná

Milada Koutná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krhové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu