Prodej rodinného domu, Krásný Dvůr - Chotěbudice, 176 m2

Chotěbudice

1 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 714 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Krásném Dvoře

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost vlastnit prostorný dům (budova s číslem popisným, způsob využití: jiná stavba) v malebné lokalitě Chotěbudice, Krásný Dvůr okres Louny, který se rozkládá na ploše 176 m2 a je umístěn na pozemku o rozloze 903 m2. Tato nemovitost nabízí ideální prostor pro rodinný život s možností vytvoření přesně takového domova, jaký jste si vždy představovali.

Dům disponuje působivou vstupní místností, která vás přivítá a provede do srdce domova. Najdete zde prostornou kuchyň se spižírnou, která poskytuje dostatek prostoru pro vaření a uskladnění potravin. Technická místnost, samostatné WC, koupelna, útulný obývací pokoj a tři další pokoje nabízejí mnohostranné využití a prostor pro pohodlí celé rodiny. Dům se prodává včetně veškerého vybavení, které vidíte na přiložených fotografiích.

Je třeba poznamenat, že dům je určen ke kompletní rekonstrukci, což je skvělá příležitost pro ty, kteří hledají projekt, do kterého mohou vložit svou kreativitu a vizi. Dům již prošel aktualizací elektrického přívodu s měděnými vodiči a částečnou instalací v objektu. Přestože dům aktuálně nedisponuje přívodem vody, je zde příprava na vybudování kopané studny a již nainstalovaný septik o kapacitě 21 tisíc litrů vody.

Chotěbudice je klidná a přátelská obec, která se nachází v krásné přírodní oblasti s bohatými možnostmi pro volnočasové aktivity a relaxaci. Okolní krajina a blízkost Krásného Dvora podněcují k procházkám a vycházkám v přírodě a poskytují idylické prostředí pro rodinný život.

Kromě toho je pro vaše pohodlí k dispozici 3D virtuální prohlídka, kterou doporučujeme zhlédnout na tabletu nebo stolním počítači, aby jste si mohli udělat co nejlepší představu o této jedinečné nemovitosti.

Nezmeškejte tuto mimořádnou příležitost stát se vlastníkem domu s obrovským potenciálem v srdci krásné přírody. Kontaktujte nás pro další informace a domluvu prohlídky. Těšíme se, že vám pomůžeme udělat první krok k realizaci vašeho snu o ideálním domově.

Parametry domu

Cena
1 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Chotěbudice
ID
MR12574
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
176 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
176 m2
Podlahová plocha
176 m2
Plocha nemovitosti
903 m2
Plocha zahrady
727 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Oldřich Humpolec

Oldřich Humpolec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krásném Dvoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu