Prodej rodinného domu, Rajhrad, 155 m2

Rajhrad

13 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 954 Kč /za měsíc

(+ provize RK, cena k jednání)

Prémioví partneři v Rajhradu

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej prostorného domu v Rajhradě s nízkými náklady na energie. Tento moderní a plně zařízený dům je ideálním místem k bydlení s dostatečnou občanskou vybaveností v blízkosti. Navíc má výborné spojení do Brna a okolí.

Dům se nachází v řadové zástavbě a má útulnou zahradu. V současné době je řešen jako 4+kk se dvěma koupelnami, garáží a prostornou šatní místností. Po drobných úpravách je také možné využít podkrovní prostor, který je momentálně využíván jako sklad. Interiér domu prošel nedávnou rekonstrukcí, takže nabízí moderní a kvalitní vybavení.

Zahrada za domem je vybavena závlahou a pergolou s posezením, kde si můžete užívat příjemné chvíle venku. Dům je rozdělen na dvě části - společenské podlaží v přízemí a klidové podlaží v prvním patře. V přízemí se nachází rozlehlý obývací pokoj s jídelnou propojený s kuchyní, nedávno zrekonstruovaná koupelna, technická místnost, garáž a vstupní chodba. V prvním patře najdete 3 ložnice, vzdušnou chodbu se schodištěm, šatnu a velkorysou koupelnu. Z chodby je také možný přístup do podkrovních prostor.

Dům se pyšní i pozemkem, který je nenáročný na údržbu a poskytuje dostatek soukromí. Technické řešení domu je navrženo s ohledem na nízké náklady na provoz a vysoký komfort žití. Energetická náročnost budovy je hodnocena třídou B. Vytápění je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem s podlahovým topením v přízemí a otopnými tělesy v prvním patře. Pro vytápění je také možné využít kamen na tuhá paliva JOTUL s nerezovým komínem. V prvním patře jsou navíc zavedeny klimatizační jednotky pro ohřev nebo chlazení jednotlivých místností. O bezpečnost domu se stará bezdrátový alarm.

Město Rajhrad nabízí dobrou občanskou vybavenost včetně školky, školy, zdravotnického zařízení, knihovny, Tesca a České spořitelny. Příjemná vzdálenost a dostupnost do Brna umožňují pohodlné každodenní dojíždění za prací, studiem nebo volnočasovými aktivitami.

Nabízený dům v Rajhradě je skvělou volbou pro ty, kteří touží po prostorném, moderním a komfortním bydlení s výhodnou polohou a nízkými náklady.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
13 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rajhrad
ID
00084
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
329 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rajhradu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu