Pronájem bytu 3+kk, Plzeň, Františka Kováříka, 61 m2

Františka Kováříka, Plzeň

22 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Vybavené nové byty připravené okamžitě k nastěhování, nadstandardní služby ve stylu luxusního hotelu a nájemné bez provize realitní kanceláři. To je nová éra nájemního bydlení v Plzni, kterou přináší Mint Living Plzeň Skvrňany.

KOMPLETNĚ VYBAVENÝ BYT

Sbalte si kartáček a nastěhujte se do nového bytu ještě dnes! Nadstandardně prostorné 3+kk jsme plně zařídili moderním vybavením na míru a kvalitním nábytkem.

Byt je vybavený kuchyňskou linkou včetně všech potřebných spotřebičů. Dále disponuje prostornou koupelnou s pohodlnou vanou a rovněž parní pračkou. Těšit se můžete na oddělenou ložnici s postelí a pohodlnou matrací. V ložnici nabízíme dvě možná uspořádání – dvoulůžko nebo dvě oddělené postele pro spolubydlení. Druhý pokoj lze využít jako dětský pokoj nebo pracovnu. Příjemně strávené chvíle plné odpočinku si dopřejete v obytné místnosti, kde Vám bude k dispozici pohovka, televizor a dostatek promyšlených úložných prostor. Bonusem bude příjemné posezení v prosluněné lodžii.

IDEÁLNÍ LOKALITA PRO NOVÝ ZAČÁTEK

V novém bytovém areálu najdete vše, co potřebujete k pohodlnému životu. V přívětivé lokalitě mladé čtvrti Plzeň - Skvrňany oceníte jak dostupnost do centra, tak to, že máte blízko do přírody. Přímo v areálu můžete využít menší soukromý park, v docházkové vzdálenosti jsou obchody, restaurace, školy či školky. Místní poliklinika s lékárnou je pouhou čtvrthodinu chůze od domu, stejně vzdálená je i pošta s knihovnou. A tramvajová zastávka je doslova za rohem.

PRÉMIOVÉ SLUŽBY

Potřebujete uklidit byt, pohlídat děti nebo vyčistit oblečení? Vaše pohodlí, naše starost! V Mint Living najdete mnohem víc než jen obyčejné nájemní bydlení. Na recepci si snadno domluvíte vše, co máte zrovna na srdci.

AKTUÁLNĚ navíc nabízíme garážové stání k bytu ZDARMA!

Zálohy na služby a energie: 6 000 Kč
Elektřina – kvartálně dle spotřeby
Vratná kauce: jeden nájem
Bez provize RK!
Okamžitě k nastěhování.

Více podrobností na skvrnany.mintliving

Rezervujte si svůj termín prohlídky ještě dnes!

Parametry bytu

Cena
22 900 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Františka Kováříka, Plzeň
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
61 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Home Portal

Václavské náměstí 841/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Adam Holub

Adam Holub

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu