Prodej rodinného domu, Malá Morávka, 300 m2 (ID: 3478236)

Malá Morávka

26 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 126 291 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Malé Morávce

Informace k domu

Novostavba apartmánového domu, využívaná v současnosti jako penzion se 3 jednotkami s kapacitou 20 osob, saunou, společenskou místnosti a parkováním pro 8 aut stojí na oploceném pozemku v CHKO Jeseníky jen pár metrů od oblíbeného horského skiareálu Karlov. Nemovitost slouží k rekreaci, ale také je místem k pořádání pracovních workshopů.

V přízemí se nachází společenská místnost s kuchyní, krbem a vstupem na zahradní terasu, dále 1 apartmán s obytnou částí, kuchyňkou, WC, sprchou a terasou. V této úrovni je též zádveří, toaleta, komora, vyhřívaná lyžárna (v létě kolárna s možností nabití elektrokol) a sauna až pro 7 osob se sprchou, odpočinkovou místností a vstupem ven. V patře jsou 2 apartmány, každý se 2 ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyňkou, koupelnou a předsíní. Obytnou plochu lze rozšířit o podkroví, kam jsou již přivedeny sítě.

Budova byla zkolaudována v prosinci r. 2020. Zateplená stavba je zděná cihlami Ytong, okna jsou hliníková (menší plastová). V celém domě je podlahové vytápění, zdrojem tepla je tepelné čerpadlo IVT. Budova je napojena na inženýrské sítě (včetně kanalizace). Podlahy jsou dřevěné masivní a s dlažbou, designové interiérové dveře z masivu a výškou přes 2 m. Vybavení zahrnuje designové osvětlení a prvky, dřevěný kvalitní nábytek, dřevěné a kamenné obložení, inteligentní systém ovládání budovy přes telefon, chytré TV v každém apartmánu, zebezpečovací a kamerový systém. Apartmány mají plně vybavenou kuchyňku (elektrická a mikrovlnná trouba, lednice,myčka, kávovar), kompletně vybavená je i kuchyně ve společenské místnosti s vinotékou. Venkovní posezení lze zcela uzavřít a využívat jako zimní zahradu, pod pergolou je místo na gril, na krásně upravené zahradě je také též ohniště, dětské hřiště nebo vodní osvěžení. Pohodlně zaparkovat může až 8 aut.

Perfektní poloha cca 200 m od vleku, v zimě je možné až k chatě dojet na lyžích. Karlov pod Pradědem a Malá Morávka patří k vyhledávaným rekreačním lokalitám v Jeseníkách, nabízejí bohaté vyžití ve všech ročních obdobích. Okolí je plné turistických i cyklistických a v zimě běžkařských tras, nedaleko jsou i horské lázně Karlova Studánka. 
Užitná plocha 320 m2 (z toho terasa 20 m2), podlahová plocha 293 m2, zastavěná plocha 196 m2, zahrada 524 m2, pozemek 720 m2. Užíváno jako penzion na základě souhlasu stavebního úřadu.

Aktuální průměrná celoroční obsazenost více než 50 % kapacity.

Parametry domu

Cena
26 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Malá Morávka
ID
102265
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
300 m2
Plocha nemovitosti
726 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malé Morávce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu