Pronájem bytu 3+1, Brno, Botanická, 131 m2 (ID: 3478507)

Botanická, Brno

32 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu nadstandardně řešený, prostorný, slunný byt v OV s dispozicemi 3,5+kk s celkovou výměrou 131 m2, k němuž přináleží dvě terasy s jedinečným výhledem (15 m2), v klidné ulici Botanická, v městské části Brno-Veveří, navazující na historické centrum města.
Byt se nachází v 8.NP/8NP a je moderní dostavbou cihlového bytového domu, s novým výtahem. Je přístupný ze 7.NP vstupní chodbou se zázemím úložného prostoru a věšákovou stěnou po dřevěném schodišti do obytné části. Prostor je prosvětlen velkými dřevěnými francouzskými okny s kouzelným výhledem do širokého okolí a na dominantu hradu Špilberk. Byt je řešen dle vkusného architektonického návrhu. Jídelní kout je doplněn stropním okenním výklenkem s přirozeným denním světlem.
Dispozice bytu: obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a jídelnou 45 m2, ložnice 18 m2, dětský pokoj 20 m2, koupelna s oválnou vanou, sprchovým koutem a dvojitým umyvadlem, šatna/komora, rozlehlá chodba, samostatná toaleta, schodiště. Jedna venkovní terasa s proskleným zábradlím je orientována na západ, druhá na východ.
Interiér je doplněn dubovými parketami a parapety, velkoformátovou dlažbou, obklady. V koupelně je podlahové topení. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel na zadní stěně komory. Zařízení bytu tvoří moderní, plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči – sporákem se sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnou troubou, myčkou a chladničkou s mrazákem. Koupelna s oknem umožňuje využít denní osvětlení. Jednotka má vlastní měřidla s možností regulace. Odběr elektřiny a plynu je přímo s dodavatelem – přepis odběru na nájemce.
Byt je řešen prakticky, všechny pokoje jsou s vlastními vstupy a každý člen domácnosti tady najde své soukromí. Je zde dostatek úložného prostoru, k dispozici je komora 6 m2 a sklep v suterénu domu. Rovněž je upraven vstup do domu a na chodbách instalován kamerový systém. Chování zvířátek dle domluvy s majitelem bytu.
Volné od 01.07.2024. Majitel požaduje vratnou jistotu ve výši jednoho měsíčního poplatku.
Umístění ve vyhledávané lokalitě přímo v centru Brna umožňuje využití kulturních i nákupních středisek. Na dosah je množství historických památek, muzeí i galerií. Maximální vybavenost službami, obchody, školami, úřady, blízkost parků i možnost rezidenčního parkování zajišťuje pohodlné bydlení na této „dobré“ adrese ve středu Brna.
Bytová jednotka je vhodná pro bydlení i jako managerský byt. Chcete zažít příjemné bydlení v tiché ulici bez provozu, přímo u parku a přitom v centru města? Pak je tento reprezentativní byt určen právě pro Vás. Vaše dotazy Vám ráda zodpoví a na společnou prohlídku se těší naše makléřka.

Parametry bytu

Cena
32 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Botanická, Brno
ID
000351
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

D-real

Mezírka 775/1, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jana Konšelová

Jana Konšelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu