Prodej bytu 2+kk, Karlovy Vary, nábřeží Jana Palacha, 57 m2

nábřeží Jana Palacha, Karlovy Vary

3 050 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 535 Kč /za měsíc

(K jednání)

Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Vážení zájemci, rádi bychom představili vám naší exkluzivní nabídku prodeje bytu typu 2+kk umístěném v prvním patře cihlového domu nadcházejícího se v ulici nábřeží Jana Palacha v Karlových Varech.
Byt se nabízí ve výborném stavu po celkové rekonstrukci a je plně zařízen nábytkem a spotřebiči. Prostorné a světlé místnosti a stylový design nábytku přinášejí atmosféru pohodli a klidu.
Budova je ve velice udržovaném stavu a nachází se v samém centru Karlových Varů, 10 minut pěšky od světoznámého lázeňského centra a 5 minut od centrální stánice MHD. V okolí nechybí ani veškerá základní občanská výbava. Velkou výhodou je i skutečnost, že parkovací zóna kolem budovy je výhradní pro vlastníky nemovitosti v této oblasti.
Byt představuje velký zájem jak pro osobní bydlení, tak i z hlediska investiční příležitosti. Krátkodobý pronájem je velice výhodnou možnosti pronájmu v městech oblíbených turisty z celého světa. Pro zájemce o stabilní příjem rádi sdělíme, že dlouhodobý pronájem podobného bytu v tak výhodné lokalitě se pohybuje v rozmezí 14.000 – 15.000,- Kč měsíčně bez záloh na služby.
Neváhejte a uchopte se této výjimečné příležitosti! Domluvte prohlídku ještě dnes!

Parametry bytu

Cena
3 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K jednání
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
nábřeží Jana Palacha, Karlovy Vary
ID
294-NP01155
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
179 m2
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Irina Korsakova

Irina Korsakova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu