Prodej rodinného domu, Praha - Strašnice, Pod strašnickou vinicí, 258 m2

Pod strašnickou vinicí, Praha 10, Strašnice

16 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 059 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k domu

Investiční tip: Rodinný dům v Praze 10 se 258 m² užitné plochy. Vícegenerační bydlení či pronájem? Rozhodnutí je na vás. Unikátní rodinný dům v oblíbené lokalitě Praha 10 - Strašnice, který prošel důkladnou rekonstrukcí a nabízí moderní bydlení s mnoha možnostmi využití. Tento rozlehlý dům s celkovou užitnou plochou 258 m² je ideálním řešením pro vícegenerační bydlení či investiční příležitost pro pronájem.
Dům je nyní rozdělen na tři samostatné bytové jednotky a nebytové prostory, které poskytují flexibilitu v možnostech využití. Byty jsou po rekonstrukci, stejně tak i společné prostory, které spojují funkčnost s moderním designem. K bytům náleží také právo užívání sklepních prostor a půdního prostoru, které prošly renovací a nabízejí další užitečný prostor.Půdní prostor lze po změně prohlášení vlastníka změnit na nebytový prostor využitelný pro další dvě jednotky k pronájmu.
V rámci rekonstrukce byla budova zateplena 20 cm polystyrenem, což společně s dalšími opatřeními vede k energetické třídě D a velmi nízkým nákladům na energie ( pouze 1.780,-kč elektřina a 3300,-Kč plyn měsíčně). Dům se nachází na parcele o celkové výměře 360 m² s udržovanou zahradou a zahradním domkem, který může sloužit pro relaxaci či společenské aktivity.
Díky své poloze v Praze 10 - Strašnice je dům v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, pouhé 3 minuty chůze od zastávky MHD a 8 minut od stanice metra. Lokalita nabízí pestrý výběr obchodů, restaurací a kaváren, což zajišťuje kvalitní životní prostředí pro všechny generace.
Celková cena 16 799 000 Kč odráží nejen kvalitu a rozsah rekonstrukce, ale i atraktivitu lokality a možností, které tento dům nabízí. Je ideální pro ty, kteří hledají prostorné a flexibilní bydlení v Praze pro sebe, nebo své klienty s výbornou dostupností a občanskou vybaveností.Dva byty jsou nyní pronajímány v rámci Airbnb a je o ně velký zájem. Po dokončení čtvrtého prostoru bude možný výnos z krátkodobých pronájmů 140.000,-Kč/ 1 měsíc.
Pokud hledáte domov, který kombinuje pohodlí moderního bydlení s charakterem tradiční pražské lokality, tento dům v Praze 10 - Strašnice je pro vás tou pravou volbou. V případě zájmu neváhejte kontaktovat naši kancelář pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
16 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Pod strašnickou vinicí, Praha 10, Strašnice
ID
2424
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
258 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
231 m2
Plocha nemovitosti
360 m2
Plocha zahrady
129 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Lorencova alej 1098, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu