Prodej rodinného domu, Holubice, U Parku, 112 m2 (ID: 3480553)

U Parku, Holubice

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Holubicích

Úklidové služby

Informace k domu

Představuji k prodeji 3. patrový řadový dům o dispozici 5 + 1 a podlahové ploše 135 m2 a výměře pozemku 887 m2 na adrese U Parku 171, Holubice.

Podívejte se na samostatnou stránku domu: https://dum-holubice.cz

Obec Holubice je velmi dobře dopravně dostupná. Autem je to 15 minut na okraj Prahy, pouhých 5 min do Kralup nad Vltavou, kde je veškerá občanská vybavenost. Zároveň je nedaleko domu autobusová zastávka.

Dům je podsklepený, samotná stavba je smíšená – cihla / dřevostavba. V suterénu, který je částečně pod úrovní terénu, je garáž, dílna, kotelna s kotlem na tuhá paliva a elektrokotlem a další skladovací a úložné místnosti.
V přízemí domu je koupelna s toaletou, ložnice, obývací pokoj, kuchyň s přímým vstupem na zahradu a schodiště vedoucí dolů do technického suterénu.
V patře jdou pak další 3 pokoje, samostatné wc, koupelna, komora a vstupní otvor na půdu.

krásnou, velkou, rovinatou a udržovanou zahradu, kde je možné posezení jak pod pergolou s krbem, tak na lavičce pod vzrostlým jehličnanem. Najdete tam též plně funkční bazén a zahradní domek, který je rozdělen na obytnou a užitnou část.
V patře jsou tři samostatné pokoje, samostatné WC s koupelnou a malá šatna. Nachází se tam též vlez na půdu ze žebříku, která může být využívána jako úložiště věcí.

V domě byla zrealizována částečná rekonstrukce: bylo děláno zateplení domu, nová okna s roletami, podlahy, topení a před 4 lety byla položena nová plechová střecha.

Technické informace:
Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva, případně elektrokotlem, dále rozvedeno a napojeno na topná tělesa – radiátory. Voda je do domu zavedena z obecního vodovodu, ohřev vody zajišťuje bojler a taktéž je možné vodu ohřívat pomocí kotle na tuhá paliva. Elektrické rozvody jsou v mědi 230/ 400 V. Odpad je řešen svodem do kanalizace. Podlaha je v přízemí betonová. Jako podlahové krytiny jsou použity: dlažba a plovoucí podlaha. Schodiště do patra je dřevěné. Okna jsou plastová, střecha plechová, koupelnové jádro je zděné. PENB je třída G.

Dům má celkem tři lodžie – jednu do ulice a dvě do zahrady.
Dům se prodává kompletně zařízený vč. všeho nábytku zobrazeného na fotkách.

Součástí budovy je též kotelna, prádelna a garáž o 1 parkovacím stání, další možnost stání je před domem pro 3-4 vozidla.
Na pozemku se též nachází plechový přístřešek na skladování zahradního vybavení.
Na zahradě je zahradní domek, pergola a bazén.

Dům je zajímavý díky několika aspektům – je krajní z řadové zástavby, dobře situován, po částečné rekonstrukci a plně vybaven, navíc s pěknou udržovanou zahradou a je dobře dopravně dostupný.

Pro koupi domu zajistím kompletní realitní a právní servis a případně financování hypotečním úvěrem.
V případě více zájemců bude dům prodán zájemci, který předloží nejvýhodnější nabídku.
Kontaktujte mě, prosím, pro domluvení prohlídky. ...

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
U Parku, Holubice
ID
220064
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
112 m2
Plocha nemovitosti
887 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Štěpánek

Jan Štěpánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Holubicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu