Prodej rodinného domu, Holubice, Akátová, 193 m2

Akátová, Holubice

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc

(Cena je konečná, zahrnuje odměnu realitní kanceláře včetně právního servisu.)

Prémioví partneři v Holubicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme prodej hezkého rodinného domu o velikosti 7+kk s garáží a zahradou na ulici Akátová, Holubice (část Kozinec). Umístění domu je v klidné části rodinné zástavby, s orientací pozemku na Jih.
Dům je v kvalitním a vkusném provedení, dispozičně řešen jako 7+kk. Dům je cihlový (Porotherm) se zateplením, střecha je sedlová s pálenou taškou. Okna jsou plastová. Vytápění domu je tepelným čerpadlem, ohřev vody elektrickým bojlerem. IS: elektřina, vodovod, kanalizace. Dům má kamerový a zabezpečovací systém (Jablotron).
V kuchyni je elektrická trouba, indukční deska, myčka, lednice, elektrický koš.
Dispozice: Přízemí - vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, zadní chodba (s vestavěnou skříní) se vstupem na zahradu a do garáže (která má navíc i přímý vstup do domu).
Patro - chodba, 3x samostatný pokoj, koupelna s vanou a toaletou a vstupem do dalšího pokoje (s vestavěnými skříněmi).
Do dalšího pokoje se dostaneme samostatným schodištěm do patra.
Na zahradě je dostatek soukromí, které nabízí vzrostlé tůje. Pro posezení je zde elektrický přístřešek s osvětlením. Celá zahrada má také osvětlení. Výhodou je i elektrická sekačka.
V garáži je možné parkovat 1 auto + další 2 na pozemku.
V obci Holubice je výborné přímé autobusové spojení na Metro Bořislavka, dále autobus jezdí do Kralup nad Vltavou, do Slaného a do Libčic nad Vltavou kde lze přestoupit na vlak. V obci je 2x večerka, MŠ, ZŠ, restaurace, kavárna, obecní úřad, dětská hřiště, praktický lékař, jízdárna, aktivní klub TJ Sokol Holubice, sbor dobrovolných hasičů, zubař, vinárna. V obci se pořádají i různé akce, více na www.holubicekozinec.cz.Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem. V případě zájmu Vám rádi financování vyřídíme.

Parametry domu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná, zahrnuje odměnu realitní kanceláře včetně právního servisu.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Akátová, Holubice
ID
L1826-8
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
193 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
490 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Plavec Reality

Opletalova 1535/4, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Plavec

Lukáš Plavec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Holubicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu