Prodej vícegeneračního domu, Teplice, Varšavská, 640 m2 (ID: 3481203)

Varšavská, Teplice

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v ulici Varšavská, oblast Řetenice, Teplice. Dům je umístěn ve vyhledávané a klidné části Teplic a stojí na vlastním pozemku s celkovou plochou 824 m2. Nabízí celkem 1 PP, 3 NP + nepochozí podstřešní prostor s následující dispozicí: I. PP - podsklepení domu - využíváno jako sklady a sklepy - nutnost rekonstrukce. I. NP – hlavní vstup do domu se zádveřím, samostatná bytová jednotka 7+1 (141 m2). II. NP – dvě bytové jednotky s oddělenými vchody z hlavní chodby s dispozicí 1+1 (54 m2) a 4+1 (103 m2). III. NP – zatím nevyužitý a rozlehlý půdní prostor (142 m2) s možností rozšíření o jedno patro - viz foto. Vedle domu se také nachází garáž (41 m2) s prostorem pro dvě auta a velká zahrada (556 m2) s příjemným venkovním posezením pod altánem a bazénem s vlastním systémem speciálního čištění vody bez potřeby chlorování. Součástí pozemku je také objemná jímka (cca 30 m3) na chytání dešťové vody). Veškerá občanská vybavenost se nachází v krátké docházkové vzdálenosti.
IS: elektro 230/400 V, plyn, veřejná kanalizace, voda z řadu, jímka na chytání dešťové vody. Otop a ohřev vody zajišťuje plynový kotel v kombinaci se solárními panely. K otopu lze také využít výkonný krb, který v případě potřeby dokáže plně nahradit plynový kotel. Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Celkový technický stav domu je dobrý.

Více info v RK.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Varšavská, Teplice
ID
1077
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
640 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
824 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Vřeský

Tomáš Vřeský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu