Prodej pozemku pro bydlení, Svatá Maří, 1582 m2 (ID: 3481231)

Svatá Maří

1 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 530 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Svaté Maří

Informace k pozemku

Jedinečná a exkluzivní nabídka stavebního pozemku v malé šumavské obci Vícemily, části obce Svaté Máří, která nabízí výhody klidného života a výhledů do krásné šumavské přírody. Pozemek o výměře 1.582m2 je mírně svažitý, s praktickým umístěním na kraji obce s dobrým dopravním spojením. Dle územního plánu je parcela určena k výstavbě rodinných domů. Na pozemku je vybudovaná přípojka elektřiny, je zpracovaný projekt na studnu, tříkomorový septik a velkou výhodou je hotový projekt RD.
Z hlediska výstavby je to jedna z posledních příležitostí stavby v této oblasti a v dosahu města Vimperk (3 km) se všemi jeho výhodami úplné občanské vybavenosti (poliklinika, obchody, školy, úřady aj.), což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám. Díky skvělé dopravní dostupnosti autobusovými a vlakovými spoji, je poloha brány Šumavy Vimperka ideální jak na bydlení, tak i na investici. Tento pozemek je tedy skvělou možností k výstavbě vašeho vysněného domu nebo vhodné příležitostí k investici a zhodnocení financí.
Potřebujete-li více informací nebo domluvit si prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.
Koupi lze financovat hypotečním úvěrem či stavebním spořením, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
1 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Svatá Maří
ID
9004pz24
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1582 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice I

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radka Frajmanová, DiS.

Radka Frajmanová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svaté Maří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu