Prodej bytu 4+1, Teplice, Na Spravedlnosti, 121 m2 (ID: 3481736)

Na Spravedlnosti, Teplice

6 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 453 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nově nadstandardně zrekonstruovaný a elegantně zařízený byt v osobním vlastnictví.

Byt se nachází v činžovním domě nedaleko soudu a Zámecké zahrady. Projekt byl vypracován v roce 1910 na objednávku pro paní Marii Seidel z Trnovan.

Bytová jednotka je velice dobře dispozičně řešena a skládá se z čtyř místností; prostorné vstupní chodby s úložným prostorem přímo u vstupu, velkou kuchyní se studenou komorou a krásným výhledem na dvůr. Obývací pokoj zdobí plně funkční krbová kamna. K dispozici rovněž jsou dvě toalety. Celková plocha: 121 m2.

Byt se nachází v přízemí a zaujímá polovinu přízemní části činžovního domu. 6 oken má výhled na venkovní zázemí. Vnější část fasády je střežena kamerovým systémem s detekcí pohybu.

Fasáda byla opravena. Nadto byl nainstalovan světlomet se systémem automatického zapínaní a vypínaní, osvícující zelený ostrůvek, ulici a zároveň i chodník podél domu v nočních a večerních hodinách.

Objekt je po kompletní náročné rekonstrukci, provedené na základě designových nápadů, propracovaných do nejmenších detailů v klasickém stylu, avšak s moderními elementy. Kupříkladu některé zdi jsou ve stylu loft, okenní a dveřní špalety ozdobeny a jsou obloženy dekoračními dřevěnými lištami nebo španělskými i italskými obklady.

Většina parapetů je z žuly a mramoru. Okna jsou vybavena dvojskly a sítěmi proti hmyzu. Podlahy jsou v zásadě řešeny dlažbou a dřevěnou plovoucí podlahou.

Rozvody teplé a studené vody, kanalizace, plynu a elektřiny jsou úplně nové. Elektrické rozvody, stejně jako topení a plynu byly vyměněny za měděné. Vodní a kanalizační trubky byly nahrazeny kvalitními plastovými. WC s mini-prádelnou v jedné ložnici má podlahové vytápění.

Kuchyň klasického vzhledu v krémovém provedení je vybavena funkčním nábytkem vytváří příjemný a vřelý dojem. Zajímavostí tady je keramický vestavný dřez. Na většinu kuchyňského systému METOD se vztahuje záruka 25 let. Mezi vybavení mimo jiné patří lednice amerického typu HISENSE (levá část - mrazák, pravá - lednice).

Vytápění místnosti společné s ohřevem vody probíhá pomocí nového úsporného kondenzačního kotle italské značky BAXI. V místnostech uvidíme nové radiátory, některé z nich jsou designové.

Do bytu vcházíme krásným vstupem s robustními bezpečnostními, protipožárními a navíc protihlukovými dveřmi.

Nemovitost je vybavena jak nábytkem z pravého masivu (Německo, Holandsko, Itálie) tak i moderním lisovaným.

Zálohy a poplatky Plyn: 2700 Kč měsíčně Voda: 500 Kč měsíčně

Elektřina: 1100 Kč měsíčně
Fond oprav domu - SVJ (8 Kč za m2) + jiné: 1134 Kč měsíčně

V pěší dostupnosti jsou supermarkety Kaufland a BILLA, Zámecká zahrada, Zámek, Morový sloup a Lázně Beethoven s komplexem Thermalium. Jsou k dispozici parkoviště pod domem, nahoře a také v ulici U Soudu.

Pro více informaci volejte a pište, kdykoliv včetně víkendů a státních svátků.

Parametry bytu

Cena
6 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Na Spravedlnosti, Teplice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
121 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VykupujemeByty.cz.

Jana Koziny 1491/26, Teplice, Trnovany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Alexandr Škabatura

Alexandr Škabatura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu