Prodej rodinného domu, Jílovice, 120 m2

Jílovice

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jílovicích

Informace k domu

Pokud sníte o malebném vesnickém stavení v překrásné krajině Jižních Čech, pojďte se podívat do Jílovic. Nyní máte možnost pořídit si rodinný domek s uzavřeným dvorem, stodolou, sklípkem a rozlehlou vzrostlou zahradou s ovocnými, bohatě plodícími stromy.

Dům je nyní dispozičně řešen jako 3+1, ale podlahová plocha 120 m2 nabízí i další praktické prostory. Najdete zde obývací pokoj, kuchyň s výhledem na dvůr a vstupem na terasu, 2 ložnice, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, toaletu, technickou místnost, halu a chodbu. Jedna z ložnic je momentálně v rozestavěném stavu a noví majitelé ta mají možnost si ji upravit podle vlastního vkusu. Vzhledem k její velkorysé rozloze je možné zde vybudovat další koupelnu s toaletou.

Dům je po částečné rekonstrukci, v dobrém a ihned obyvatelném stavu. Jsou zde nové radiátory a topení, které je zajišťováno dálkově ovládaným tepelným čerpadlem. V rámci rekonstrukce byla provedena také nová elektroinstalace a vodoinstalace, byla položena nová dlažba, obnovené dřevěné podlahy a částečně zrenovovaná špaletová okna. Koupelna a chodba je vytápěna elektrickým podlahovým topením s vlastními termostaty.

K dispozici je zde pitná voda z obecního řádu a také užitková voda z vlastní studny. Dům je napojen na obecní kanalizaci.

V současné době je k bydlení pouze spodní patro. Dům má ale také prostornou půdu, kde je možné vybudovat další obytný prostor.

Pozemek se nachází v klidné části obce. Parkování je možné přímo před domem nebo na krytém stání ve stodole.

Jílovice u Trhových Svinů jsou malebnou vesničkou s dávnou historií. Leží v rovinaté zemědělské krajině obklopené lesy a nespočtem rybníků. Přímo v obci je mateřská a základní škola, pošta, obchod s potravinami, lékař, restaurace, minipivovar a palírna. 5 minut od domu je autobusová zastávka s linkami do větších okolních měst. Místní krajina doslova láká k procházkám do přírody, cykloturistice a relaxaci v krásné krajině Jižních Čech.

Už se vidíte s kávou na terase nebo při opečovávání té nádherné zahrady? Dopřejte si odpočinek od ruchu velkoměsta a pořiďte si své útočiště v jedné z nejhezčích částí naší země.
MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Jílovice
ID
0610
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
1549 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jílovicích (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu