Pronájem bytu 3+1, Vyškov, Puškinova, 81 m2

Puškinova, Vyškov - Dědice

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie + vratná kauce + provize RK)

Prémioví partneři v Vyškově

Informace k bytu

Nově nabízíme k pronájmu byt 3+1 po kompletní rekonstrukci o přibližné užitné ploše 81 m2 včetně lodžie (4,9 m2) a komory (1,4 m2) nacházející se v žádané lokalitě na ulici Puškinova ve Vyškově. Tento velmi pěkný byt se nachází ve 4.NP z 8.NP panelového domu s výtahem.

K dispozici je předsíň (7,60 m2), obývací pokoj (20,40 m2), kuchyně (8,30 m2), ložnice (12,10 m2), pokoj (16,50 m2), koupelna s vanou (4,5 m2), samostatné WC (1 m2), šatna či komora (2,20 m2), lodžie (4,9 m2). K bytu navíc náleží komora v mezipatře (1,4 m2), ze společných prostor je možno využít kolárnu.

Byt je částečně vybavený – kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (indukční deska, pečící trouba, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř) v kuchyni, obývací stěna, pohovka, konferenční stolek a jídelní set v obývacím pokoji, v ložnici je šatní skříň. Vstup do bytu je vybaven bezpečnostními dveřmi. Nastěhování je možné ihned. Preferujeme dlouhodobý pronájem pro solventní nájemce.

Dům je po revitalizaci – plastová okna, zateplení, fasáda, výtah, poštovní schránky, lodžie.
Parkování je možné před domem nebo v blízkém okolí.
V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost - restaurace, obchody, lékaři, škola, školka, parky, dětská hřiště, aquapark a další možnosti a místa pro sportovní a kulturní vyžití. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zde je tento byt vhodný právě pro Vás. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104656.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie + vratná kauce + provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Puškinova, Vyškov - Dědice
ID
N104656
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
81 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 183 lidí

Prodejce

Ing. Zdeněk Adamec

Ing. Zdeněk Adamec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Vyškově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu