Pronájem bytu 3+1, Vyškov - Vyškov-Předměstí, Smetanovo nábřeží, 110 m2

Smetanovo nábřeží, Vyškov-Předměstí

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+6000 inkaso + kauce + provize)

Prémioví partneři v Vyškově

Informace k bytu

Dovolujme si přijít s nabídkou pronájmu přízemního bytu 3+1 o podlahové ploše 110 m2, s balkónem v atraktivní a klidné části centra Vyškova, na Smetanově nábřeží. Prostorný byt s velmi logickým rozmístěním místností, je součástí rodinného domu, patří k němu dostatek prostor ve sklepě, popřípadě i garáž, kam se vejde menší automobil. Okna dvou místností jsou otočena k, před domem tekoucí řece, okna z dalších místností směřují na nádvoří. Dispozice bytu je taková: do interiéru nás uvádí prostorná chodba, z které je vstup do všech dalších místností v bytě. Vlevo dvě místnosti, které ač jsou spojeny dveřmi, mají obě i dveře samostatné, z chodby. Protější stranu chodby tvoří dvojice dveří, jedny do samostatného WC a druhé do koupelny, kde je sprchový kout, je zde umyvadlo a též přichystáno připojení a odpad na pračku. Ne pravé straně chodby další pokoj (ložnice) z oknem do dvora, dále kuchyň s kuchyňskou linkou a sporákem (nahoře plyn, trouba elektřina). Z kuchyně vede francouzské okno na balkon a s kuchyní sousedí také poměrně prostorná spíž, z chodby jsou taktéž samostatné dveře do komory.
Podlahy v bytě tvoří parkety (v pokojích) a dlažba (balkon a koupelna), v kuchyni a na chodbě položena plovoucí. Jedná se o velmi příjemnou nabídku bytu v oblasti s opravdovým klidem, přesto ve středu města. Rozvody internetu připraveny, zájemce si službu objedná u místního dodavatele. V případě zájmu o garáž je třeba počítat s měsíční platbou 1000 Kč a zejména faktem, že délka garáže je 4,5 metru, což nemusí být pro dnešní delší automobily dostačující. Majitelé preferují zodpovědného nájemníka, dlouhodobý pronájem, další podmínky budou sděleny v případě zájmu. Struktura plateb je 16.000 Kč/měsíčně nájem, 6000 Kč/měsíčně vyúčtovatelné poplatky za provoz bytu (elektřina, plyn, voda), vratná jistota ve výši 20 000 Kč, provize RK ve výši 20 000 Kč. Ekvivalentem k uvedenému je však bydlení v prostorném a světlém bytě na prestižní adrese středu Vyškova, dostatek skladovacích prostor, v neposlední řadě pak výhled z oken dvou pokojů na kolem tekoucí řeku. Prohlídky možné po dohodě o termínu od 6.5.2024.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+6000 inkaso + kauce + provize
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Smetanovo nábřeží, Vyškov-Předměstí
ID
971
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
110 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 383 lidí

Prodejce

Karel Rozsypal

Karel Rozsypal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Vyškově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu