Prodej rodinného domu, Hošťálková, 400 m2

Hošťálková

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hošťálkové

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji dva rodinné domy v krásné Valašské obci Hošťálková, místním údolí Hajnušovského potoka. Obec leží v kopcovitém terénu Hostýnských vrchů, zhruba 10 km západně od Vsetína. Nemovitosti vybízí ke klidnému a spokojenému bydlení s možností sportovního vyžití jak ve vesnici, tak v okolním krásném Valašském kraji. Dispozice: přízemí 2+1, 1NP 3+1. V přízemí se nachází veranda, vstupní chodba, kompletně zařízená a vybavená kuchyň, nový obývací pokoj, ložnice, nová koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, spíž, malý sklep, betonové schodiště do 1NP. Podlahy betonové s PVC a koberci. Kotelna- zánovní kotel na tuhá paliva , nový plynový kotel a kotel pro ohřev vody ACV, nový elektrický bojler 120L, litinové radiátory, voda z obecního vodovodu, vodoměry i plynoměry každý samostatně. Sklad dřeva průchozí s dílnou průchozí s kotelnou v přízemí. V 1NP jsou 3 ložnice, sklad, nová koupelna s WC, malý balkón. Okna nová plastová, podlahy betonové, budova z pálených cihel. Střešní krytina hliníková po nedávné rekonstrukci. Ve dvoře zastřešené stání pro dvě vozidla s elk.roletou, krytina tit.zinek.
Vedlejší rodinný dům ,,Šumperák´´ s dispozicí 2+kk. K dispozici dvě garáže, příruční skladovací prostory, místnosti průchozí. Do 1NP vedou betonové schody, nebo elektrická sedačka ( pro nechodící). Na patře se nachází vstupní chodba, špajz, dvě ložnice s velkým balkónem, vybavená kuchyň, nová koupelna s WC. Technická místnost - kotelna, vytápění – kotel na tuhá paliva i plynový kotel. Nová okna- plastová. Střešní krytina falcovaný zinkovaný plech. Obě nemovitosti jsou orientovány na jih. Příjezd k domu z obecní z komunikace - elektrická brána s aplikací. Celková zastavěná plocha 155 m2, druhý dům 109m2, pozemek má výměru 965 m2. Zastávka BUS cca 480m. Domy jsou udržované a v dobrém technickém stavu, určené prakticky k okamžitému bydlení. Vesnice má kompletní občanskou vybavenost s nabídkou služeb. Výborná s dostupnost města Vsetína, Valašského Meziříčí a Zlína. Zajistíme Vám výhodné financování. Těšíme se na prohlídky s našim rodinným makléřem.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Hošťálková
ID
VS00512
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
264 m2
Plocha nemovitosti
965 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Petr Číž

Petr Číž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hošťálkové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu