Prodej rodinného domu, Strachotice, 150 m2 (ID: 3487029)

Strachotice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Strachoticích

Informace k domu

Objevte nízkoenergetický rodinný dům, do kterého se budete chtít nastěhovat hned po první návštěvě! Zahrne vás výjimečným pohodlím, velkorysým prostorem a vy si budete moci užívat bydlení v nádherném interiéru s nadstandardním vybavením.

+ 4+kk
+ 150 m2
+ pozemek 532 m2
+ kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů
+ nízká energetická náročnost
+ luxusní koupelna
+ prostorná šatna
+ venkovní hliníkové žaluzie
+ tepelné čerpadlo
+ plastová okna s izolačními trojskly

Tato novostavba stále voní novotou. Nízkoenergetický dům o dispozici 4+kk a ploše 150 m2 včetně terasy leží v klidné ulici ve Strachoticích a při jeho výstavbě se na materiálech rozhodně nešetřilo.

Po vstupu do domu vás upoutá jeho prosvětlenost a vzdušnost. Ta se prolíná i díky praktickému dispozičnímu řešení celým domem. Všechny místnosti propojuje prostorná chodba, na jejímž začátku naleznete dva dětské pokoje o téměr stejné velikosti. Následuje zařízená šatna, která pojme oblečení všech členů rodiny a příjemná ložnice s vlastním vstupem na zahradu. Luxusní koupelna s velkoformátovou dlažbou nabízí vanu i velký sprchový kout a toaletu. Pro větší pohodlí bydlících nechybí ani samostatná toaleta.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzskými okny je rájem pro společné chvíle. Kuchyně vyrobená na míru je kompletně zařízená včetně spotřebičů a oblíbeného ostrůvku. V obývací části najdete také televizní nábytek na míru. Úžasnou atmosféru dotváří designová betonová stěrka a dřevěné obložení celé stěny.

Terasa má vyvedenou elektřinu i vodu v nezámrzném systému, který umožňuje celoroční využití. Na zahradě je vybudovaná retenční nádrž o objemu 4 m3.

Všechna okna mají venkovní hliníkové žaluzie na dálkové ovládání. Dům je postavený z kvalitních a nadstandardních materiálů - velkoformátové dlažby a obklady, sprchový kout bez vaničky, fasádní omyvatelná omítka s protiplísňovou úpravou a další. Na podlahách je v koupelně a technické místnosti dlažba, v pokojích pak skládaný vinyl.

Topení a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo spolu s elektrickým kotlem. Po celém domě je zavedeno podlahové vytápění. Při stavbě byly použity prvotřídní tepelněizolační materiály a dům se tak pyšní energetickou náročností kategorie B. Je napojený na všechny inženýrské sítě a připravený ihned k nastěhování. Součástí jsou i kompletně hotové venkovní úpravy včetně parkování pro 2 vozy.

Vinařská obec Strachotice nabízí klidné bydlení s přírodou na dosah a hned 3 značené trasy cyklostezek. Umožňuje také skvělé dopravní spojení s Rakouskem, jehož hranice leží jen 9 km od domu. Do centra města Znojma se autem dostanete za 15 min a dobré spojení budete mít také do Brna, které je vzdálené zhruba 50 min jízdy. Strachotice mají i výbornou občanskou vybavenost. V obci je mateřská a základní škola, pošta, obchod, praktický lékař a mnoho dalšího.
Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Strachotice
ID
01125
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
532 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Pavel Drozd

Pavel Drozd

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strachoticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu