Prodej bytu 2+kk, Praha - Střížkov, Zakšínská, 55 m2 (ID: 3488010)

Zakšínská, Praha 9 - Střížkov

5 174 764 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 661 Kč /za měsíc

(cena 5 174 764, 2 Kč + 1 615 235,8 Kč nesplacená suita)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje atraktivního, světlého a velmi příjemného bytu o dispozici 2+kk a podlahové ploše 55,1 m² se zaskleným balkonem 5,6 m² a zasklenou lodžií 6,3 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu na konci slepé ulice Zakšínská. Byt je novostavbou z roku 2016 a samotná budova vyniká nadstandardní kvalitou zpracování. Velkým benefitem tohoto bytu, který zásadně navyšuje kvalitu bydlení, je již zmíněná prostorná lodžie s balkonem. Nemovitost je navíc připravena k okamžitému užívání bez nutnosti dalších investic.

Byt je v družstevním vlastnictví s možností převedení do osobního vlastnictví po doplacení anuity ve výši cca 1,6 mil. Kč.

Dominantou interiéru je světlá a prostorná, jižně orientovaná obytná místnost s kuchyňským koutem a přístupem na balkon s výhledem do rozlehlého vnitrobloku. Kuchyňský kout je prakticky řešen, kde v jeho krajní části je možnost zbudování i jídelního koutu tak, aby zbytečně nenarušil obývací část. Případné rozšíření kuchyňské části se též nabízí. Okno z ložnice je orientováno na východ a místnost se ani v letních měsících zbytečně nepřehřívá. Ložnice disponuje i možností velkého úložného prostoru v zádveří místnosti.

Koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem disponuje i dostatečným místem pro pračku. Samostatná komora v bytě poskytuje další úložný prostor a nahrazuje absenci sklepa. Chodba je propojením mezi obývací a spací částí, též s možností vestavěných skříní.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, dopravní dostupnost a klid panující v ulicích, ve kterých se bytový komplex nachází. V pěším dosahu je mateřská i základní škola, gymnázium Českolipská, sportovní hřiště, tenisové kurty a místní park Přátelství. Obchodní centrum Letňany a Prosek, lékárna, poliklinika Prosek, McDonald's, Penny Market, Lidl, Billa a Kaufland jsou v bezprostřední vzdálenosti.
Autobusová zastávka Poliklinika Prosek je vzdálena pouhých 300 m od domu s návazností na stanice metra Střížkov, Prosek, Letňany, Nádraží Holešovice či Černý most. Skvělou dopravní dostupnost podtrhuje blízký nájezd na Libereckou a Kbelskou ulici s návazností na Teplice, Liberec či Hradec Králové.

Zájemce nehradí provizi RK!

V případě zájmu Vám rád zprostředkuji financování této nemovitosti.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.

Milan Šámal

Parametry bytu

Cena
5 174 764 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena 5 174 764, 2 Kč + 1 615 235,8 Kč nesplacená suita
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Zakšínská, Praha 9 - Střížkov
ID
20240204
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu