Prodej rodinného domu, Třebíč - Jejkov, Chmelova, 102 m2

Chmelova, Třebíč, Jejkov

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK)

Prémioví partneři v Třebíči

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný v klidné části Třebíče, na ulici Chmelova. Dispozice domu je 3+1, což poskytuje ideální prostor pro pohodlné rodinné bydlení. Tento dům byl zkolaudován v roce 2005 a nabízí komfortní a útulné bydlení.

V prvním patře domu se nachází pokoj, který dříve sloužil k podnikání, nabízí široké možnosti využití dle potřeb nových majitelů. Dále zde najdete samostatné WC, což přispívá k pohodlí a praktičnosti každodenního života.

V druhém patře domu se nachází prostorná kuchyň s jídelnou, obývacím pokojem, koupelna, vstup do pokoje a přístup na terasu.

Celková užitná plocha domu činí 102m2, s pozemkem o výměře 114m2, zastavěná plocha domu je 83m2. V přízemí domu je dílna, která je vhodná pro hobby nebo skladování nářadí a materiálů.

Dům je kompletně napojen na veškeré inženýrské sítě, vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kombinovaným kotlem, což zaručuje úsporné a efektivní vytápění v zimních měsících.

Pokud hledáte rodinný dům s možností využití pro podnikání či pohodlné bydlení v blízkosti centra, pak je tato nabídka právě pro vás. Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Chmelova, Třebíč, Jejkov
ID
144-NP02806
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
83 m2
Plocha nemovitosti
114 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Stars

RE/MAX Stars

Karlovo nám. 15/9, Třebíč, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Bc. Marek Jindra

Bc. Marek Jindra

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebíči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu