Prodej chalupy, Rabyně, 22 m2

Rabyně

4 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 731 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rabyni

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej zděné chaty 3+kk (66m2) na vlastním, slunném rovinatém pozemku (400m2) s (možností uzavřeného parkovaní pro dva automobily), s možností celoročního využití, bezproblémový příjezd je po obecní cestě, v krásné přírodní a vyhledávané rekreační lokalitě Rabyně u Slapské přehrady v chatové oblasti. Jižně od Nové Rabyně na pravém břehu Slapské přehrady leží Rabyňská vyhlídka na vrchu Homolka v nadmořské výšce 452 metrů nabízí jeden z nejkrásnějších pohledů na vodní nádrž.

Dispozici zděného domku zahrnuje tři podlaží: vstupní podlaží prosvětlený otevřený koncept obývacího pokoje s krbem, prostor pro jídelní stůl a č židle, schodiště do prvního podlaží ložnice - ložnice s okny do klidné zahrady, -1podlaží kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, toaleta, plynový sporák, kamna na dřevo, dále sklep kde je umístěné čerpadlo, plynová bomba, bojler na vodu, sklad pro zahradnické potřeby. Na pozemku dřevěný altán pro letní rodinné posezení a houpačka.

Vybavení zahrnuje: kompletně vybavená kuchyňská linka, nová plastová okna se žaluziemi, velkoformátová dlažba v obývací části a v kuchyni, plynový sporák, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, na pozemku nádrž na užitkovou vodu a žumpa (objem 18m3).

Vytápění zajišťují krbová a akumulační kamna, teplovou vodu bojler. Kupní cena zahrnuje kompletní vybavení uvedené ve fotodokumentaci nabídky.

Atraktivní a vyhledáváná lokalita - v docházkové vzdálenosti také přístaviště výletních parníků, možnost koupání na Slapské přehradě, lanový park Slapy a spousty dalšího nejen sportovního vyžití, letní turistiky. V okolí turistické cesty k vyhlídce Máj na Teletínské vodopády a také na proslulou Rabyňskou vyhlídku Homolka. MHD do Prahy v obci Nová Rabyně, cca 1hod, autem cca 50min. V blízkém okolí cca 10min autem je golfový areál Golf Slapy s vynikající restaurací. K nákupním možnostem v dojezdové vzdálenosti autem 15min Štěchovice, u přehrady obchod v Třebenicích.







ID nemovitosti HMA1837-0001.

Parametry domu

Cena
4 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Rabyně
ID
HMA1837-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
22 m2
Podlahová plocha
22 m2
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

FARAON reality

FARAON reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rabyni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu