Prodej bytu 2+kk, Jinočany, Mirešická, 37 m2

Mirešická, Jinočany

Rezervováno
5 197 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 767 Kč /za měsíc

(Cena je včetně odměny RK, právního servisu a všech administrativních poplatků.)

Prémioví partneři v Jinočanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte-li byt s dispozicí 2+kk a vaše kritéria jsou: terasa, předzahrádka, zajištěné parkování, klidné místo s vynikající dostupností do Prahy, pak pro vás možná mám ideální nabídku. Tento byt v osobním vlastnictví se nachází v Jinočanech, přímo za hranicemi Prahy, v ulici Mirešická.

Je součástí menšího obytného komplexu, postaveného v roce 2013.
Výhodou pro vás je, že byt je částečně zařízený a to kuchyňskou linkou se spotřebiči, vestavěnými skříněmi, zabudovanou sklopnou manželskou postelí, automatickou pračkou v koupelně a také zahradním domečkem. Může tedy výborně sloužit také jako byt investiční a obratem ho můžete pronajmout.

Má podlahovou plochu 36,87 m² (obývací pokoj s kuchyňským koutem 18,30 m², ložnice 12,02 m², předsíň 3,01 m², koupelna s WC 3,54 m²), předzahrádka s terasou 53 m² - nezapočítává se do podlahové plochy jednotky a samostatný sklep v suterénu domu.

Velkou výhodou je v dnešní době vysokých úrokových sazeb, možnost převzetí hypotečního úvěru, který má sazbu fixovanou na několik dalších let, jen lehce nad dvěma procenty! Více informací na vyžádání.

Další výhodou tohoto bytu je, že společenství vlastníků jednotek nečerpá žádné úvěry a ve fondu oprav má finanční prostředky pro průběžnou údržbu domu. Energetická náročnost budovy má klasifikační třídu F.

Jinočany nabízejí kompletní občanskou vybavenost včetně mateřské a základní školy, obchodu s potravinami, nebo třeba sportovní Sokolovnou. Díky blízkosti Pražského okruhu, pravidelným linkám městských autobusů a vlakovému spojení je doprava do Prahy snadná. Na Zličín, ať už do nákupního centra nebo na metro to je pouhých 6 kilometrů.

Pokud vás tato nabídka zaujala a chcete se přijít podívat osobně, napište mi prosím nebo zavolejte. Pošlu vám kompletní informace o domě a bytě a domluvíme se na termínu prohlídky.
Těším se na viděnou a přeji Vám hezký den.
Robert Pata

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
5 197 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně odměny RK, právního servisu a všech administrativních poplatků.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Mirešická, Jinočany
ID
11753
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Plocha zahrady
53 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Robert Pata

Robert Pata

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jinočanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu