Pronájem bytu 1+kk, Mladá Boleslav, Pražská, 35 m2

Pražská, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III

13 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky vč. elektřiny, plynu, internetu 1.499 Kč/měsíc)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme k pronájmu moderně zařízený byt 1+kk, o celkové výměře 35 m², v 1. nadzemním podlaží cihlového domu v Mladé Boleslavi. Po vstupu do bytu se ocitnete na chodbě se zrcadlovou vestavěnou skříní, která Vám poskytne dostatek úložného prostoru. Z chodby se poté dostanete do obytné místnosti, ve které se nachází rohová kuchyňská linka včetně všech potřebných spotřebičů (lednice, trouba, varná deska, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba). V prostoru je dále umístěna rozkládací pohovka s konferenčním stolkem, komody a nechybí ani jídelní stůl se židlemi. Osvětlení je zde zajištěno stropními bodovými světly, která jsou rozmístěna po celém pokoji. Koupelna Vás nadchne nejen svým designem, ale také plnou vybaveností. Najdete tu sprchový kout typu walk-in, toaletu a navíc i pračku se sušičkou. Dům se pyšní energetickou náročností třídy C – úsporná.


Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je ihned k nastěhování.


Dům se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Na procházky si můžete zajít do nedalekého lesoparku Štěpánka, který je oblíbeným odpočinkovým místem. Lesopark je rozsáhlý komplex vegetace (je domovem např. dětmi oblíbené veverky obecné), dětských hřišť i sportovních aktivit (volejbal, tenis atd.). Budete-li chtít navštívit další zajímavá místa v okolí, můžete si prohlédnout například Mladoboleslavský hrad, slavné Škoda Auto Muzeum nebo Letecké muzeum Metoděje Vlacha.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. elektřiny, plynu, internetu, pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 1.499 Kč/měsíc. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
13 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky vč. elektřiny, plynu, internetu 1.499 Kč/měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pražská, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III
ID
2402 1435 1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
35 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Nela Carsková

Nela Carsková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu