Pronájem bytu 3+kk, Praha - Bubeneč, Jugoslávských partyzánů, 113 m2 (ID: 3493896)

Jugoslávských partyzánů, Praha 6 - Bubeneč

28 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 500 Kč/os (vodné stočné a domovní služby) + elektřina (cca 1.500 Kč) a plyn (cca 2.000 - 2.200 Kč) dle spotřeby na nájemce, + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme vám k pronájmu hezký a velice prostorný byt 3+kk, 113 m2 + balkon 2 m2, ul. Jugoslávských partyzánů, Praha 6 - Bubeneč. Byt se nachází v 4. patře cihlového bytového domu s výtahem nedaleko metra "A" Dejvická.

Dispozice a vybavení
Prostorná chodba a předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a novou kuchyňskou linkou (elektrická trouba a plynová varná deska), spíž, komora, dva velké obytné pokoje, pozn.: všechny místnosti jsou neprůchozí, koupelna (vana, umyvadlo, nová koupelnová skříňka, příprava pro pračku, moderní plynový kotel pro ohřev vody a vytápění bytu), samostatná toaleta a balkon (1,5 m2). Na podlaze jsou položeny masivní dřevěné parkety, nová plovoucí podlaha v kuchyni, jinde dlažba. Byt osazen novými špaletovými okny. Internet je zde od Vodafone nebo O2.

Lokalita
Veškerá občanská vybavenost v místě včetně včetně nádherných restaurací, zahrádek, vinoték, pivoték, a dále v nové nové obchodní centrum Stromovka s parkovištěm. Park Stromovka je vzdálen 15 min chůze pěšky od domu. Výborné dopravní spojení - tramvajová zastávka "Lotyšská" u domu a metro metra "A" Dejvická 6 min. chůze.

Provize pro RK je 29.000 Kč. Vratná kauce pro majitele je jede měsíční nájem se službami. Byt je vhodný pro pár, pro rodinu nebo pro spolubydlící osoby, maximálně menší zvíře. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře. Večer, o víkendu, o svátcích nebo při aktuální nedostupnosti telefonu pište email nebo sms. Byt je volný ihned.

Parametry bytu

Cena
28 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 500 Kč/os (vodné stočné a domovní služby) + elektřina (cca 1.500 Kč) a plyn (cca 2.000 - 2.200 Kč) dle spotřeby na nájemce, + provize RK
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Jugoslávských partyzánů, Praha 6 - Bubeneč
ID
PP6370424 - Bubeneč
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
113 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HOUSEin real estate

Kunětická 2534/2, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Procházka

Petr Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu