Pronájem kanceláře, Brno, Moravské náměstí, 472 m2

Moravské náměstí, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, 3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Kancelář odráží hodnoty a spojuje lidi. Zkrátka se jedná o místo spolutvorby, kde vznikají nápady. Neexistuje lepší způsob, jak se integrovat a cítit se součástí týmu než fyzická interakce s ostatními v pracovním prostoru. V budově MORAVÁK je k dispozici kancelář s výměrou 20 m2, kterou si přizpůsobíte na své potřeby. Poskytuje soukromí, ale přitom může představovat kreativní pracovní prostředí.

EXKLUZIVNÍ NABÍDKA kancelářských prostor s výměrou 472 m2 v centru Brna přímo na Moravském náměstí. Reprezentativní prostory s terasou se nacházejí v 8. nadzemním podlaží komerční budovy, díky čemuž poskytují nejen nevšední klid a soukromí, ale i jedinečný panoramatický výhled na pulsující srdce moravské metropole.

Při vstupu do těchto prosvětlených kanceláří na vás dýchne atmosféra otevřenosti a vzdušnosti podpořená velkými okny a moderním designem. K dispozici je kompletní sociální zázemí včetně kuchyňky a toalet, což zajišťuje maximální prostor pro vás i vaše zaměstnance.

Umístění v samém srdci Brna zaručuje skvělou dopravní dostupnost veřejnou dopravou. V blízkosti se nachází restaurace, kavárny a obchody, které zpříjemní každodenní pracovní rutinu a nabídnou skvělé možnosti obědů i obchodních setkání.

Tento kancelářský prostor je ideální volbou pro firmy, které hledají prestižní adresu a zároveň chtějí poskytnout svým zaměstnancům inspirativní prostředí, jež podporuje kreativitu a efektivitu práce.

Vstup do budovy MORAVÁK vede přes atraktivní recepci s nepřetržitým provozem. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. V objektu jsou k dispozici výtahy a kolárna s šatnou a sprchami. Po celé budově je k dispozici vysokorychlostní internet. Přístup je zabezpečen čipovými kartami a budova je střežena bezpečnostním kamerovým systémem. Chloubou budovy je atrium, které vybízí k odpočinku, ale i pohodovým schůzkám s klienty. Součástí objektu jsou ještě sdílené zasedací místnosti, kuchyňky, jídelny a odpočinkové zóny v každém patře.

V pěší dostupnosti je kompletní občanská vybavenost. V blízkosti je také zastávka MHD. V okolí se nachází bary, restaurace a kavárny.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, 3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Moravské náměstí, Brno
ID
BRN-0008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
472 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kryštof Saibert

Kryštof Saibert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu