Prodej rodinného domu, Jemnice - Panenská, 220 m2 (ID: 3496322)

Jemnice, Panenská

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a služeb, neplatíte provizi)

Prémioví partneři v Jemnici

Informace k domu

Nabízím Vám k prodeji dva cihlové přízemní rodinné domy, které tvoří jeden blok v obci Jemnice, části obce Panenská, okresu Třebíč.
Stav domu je před rekonstrukcí. Zastavěná plocha činí 330m², užitná plocha je 220m² a plocha všech parcel je celkem 2230m². Vstupy do domů jsou orientovaný severovýchodním směrem, májí 6 obytné místnosti, kuchyň, koupelny s WC. Dům je částečně podsklepený. Ve sklepě se nachází mimo jiné i kotelna s kotlem na tuhá paliva. Pod sedlovou střechou se nachází velký půdní prostor, který je možno také dále stavebně využívat. V současné době je v domě na podlaze beton, dlažba a v kuchyni a pokojích je plovoucí podlaha. Okna jsou kastlová dřevěná. Sítě: elektřina, voda z vlastní studny, odpad do jímky. Průkaz energetické náročnosti: třída G.
Pro ty, kteří hledají prostorný rodinný dům s potenciálem pro rekonstrukci, je tato nemovitost tou správnou volbou. Pokud jste zaujati a chtěli byste si nemovitost prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat.
Panenská je vesnice, místní část města Jemnice. Rozkládá se na nejzazším západě okresu Třebíč asi 36 km na jihozápad od Třebíče a asi 4 km týmž směrem od Jemnice. Na hraniční přechod Písečné (Rakousko) je to pouhých 9 km jižním směrem. První písemná zmínka o ní pochází z roku 1717.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a služeb, neplatíte provizi
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Jemnice, Panenská
ID
22085
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
330 m2
Plocha nemovitosti
2230 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Šotolina
Doprava
Autobus
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Milan Pavelka

Milan Pavelka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jemnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu