Prodej pozemku pro bydlení, Svojkov, 2101 m2

Svojkov

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Prémioví partneři v Svojkově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte pozemek pro váš dům a chcete bydlet na venkově a zároveň na dobře dostupném místě? Nabízíme Vám atraktivní zastavitelný pozemek o výměře 2.101 m2, který se nachází v částečně již zastavěné, okrajové části obce Svojkov. Pozemek leží ve slunném jižním svahu s překrásnými výhledy. Na tomto místě lze kalkulovat s efektivním využitím slunečního záření k výrobě vlastní elektřiny.

Obec Svojkov leží 5 km severovýchodně od České lípy, asi 2 km jihovýchodně od Sloupu při silnici do Zákup, rozložená v jižním podhůří Lužických hor. Nad obcí se tyčí masív pískovcových Svojkovských skal. Krajinnou dominantu severně od Svojkova tvoří dva vrcholy Zákupské pahorkatiny: Tisový vrch a Slavíček. Do Nového Boru je to jen 6 km a cca 5 min. jízdy. Necelých 100 km je vzdálenost od severní části Prahy a cca 40-ti kilometrová cesta do Liberce potrvá přibližně 35 minut. Do Prahy např. na Černý Most či do Letňan se odsud dostanete přibližně za hodinu a čtvrt.

Nabízený pozemek leží cca 300 m od odbočky ze silnice č. 268, která protíná Svojkov, přičemž posledních cca 60 m tvoří provizorní štěrková příjezdová cesta, kdy obec má v plánu dobudovat asfaltovou cestu. Zastavitelný pozemek parc.č. 918/23 o výměře 2.101 m2 je obdélníkového tvaru a je mírně svažitý. Dle platného územního plánu je zastavitelný rodinným domem a jedná se o plochu "Z31 - plochy smíšené obytné - venkovské (SV)". Není stanovena žádná další zvláštní podmínka nad podmínky dané definicí SV - jedná se o výšku zástavby 6 - 12 m, minimální velikost pozemku alespoň 2.000 m2, zachování rázu atd. Možnosti výstavby lze usoudit podle již postavených domů na okolních parcelách.

Z inženýrských sítí již byla realizována elektrická přípojka přímo na hranici nabízeného pozemku. Vodovod je ve vzdálenosti cca 100 metrů a v řešení je společný projekt majitelů a obce, přičemž obcí již řeší stavební povolení, vodovodní přípojku hradí vlastníci jednotlivých pozemků.
Přilehlá parcela č. 918/22 přejde v budoucnu na obec, zatím je možno řešit např. bezúplatným věcným břemenem.

Ve vzdálenosti několika stovek metrů od pozemku se nachází autobusové zastávky, kde staví spoje na Nový Bor, Zákupy a Cvikov. V Novém Boru a České Lípě se nachází veškeré nákupní možnosti i občanská vybavenost.

V obci je podle informací od místních obyvatel přátelská komunita, žijí zde rodiny s dětmi a obec má vstřícné vedení místního úřadu. K dispozici je multifunkční hřiště, workout park, dětské hřiště, ale také udržovaná zámecká zahrada, kde se konají společenské akce, jarmarky, akce pro děti...

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Parametry pozemku

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Svojkov
ID
0224-NP01293
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2101 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svojkově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu