Prodej rodinného domu, Žleby, 220 m2 (ID: 3499140)

Žleby

1 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 293 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Žlebech

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si vám nabídnout na prodej rodinný dům (objekt pro rodinnou rekreaci) ke kompletní rekonstrukci, dům je kompletně vyčištěn a připraven na dokončení novými majiteli.

Dům se nachází v malé obci Kamenné Mosty nedaleko Čáslavi a Kutné Hory s velkou historií zejména ohledně středověkého kamenného mostu ze 14. století. Tato lokalita je oblíbená pro pěší i cyklo turistiku.

Předmětem prodeje je pozemek ( výměra 394 m2 ) se stavbou, která se skládá z 2-podlažního rodinného domu a navazující stodoly a garáže, dále je součástí pozemek před domem u silnice ( výměra 136 m2 ). Přibližná výměra rodinného domu je 2x60m2 a stodola + garáže cca 100 m2.

Na pozemku je přivedena elektřina ( nyní je elektroměr odpojen ) a obecní voda - vodovodní šachta vedle domu a je uzavřena smlouva s Vodohospodářskou společností Vrchlice-Maleč.

V obci trvale žijí místní obyvatelé, nejbližší hospoda je v obci Okřesaneč, obchod je v Hostovlicích nebo Žlebech. Několikrát denně v obci jezdí autobus 781 - linka Čáslav - Okřesaneč.

Prodejní cena zahrnuje kompletní realitní servis a pro kupujícího je konečná, již neplatíte nic navíc.

Parametry domu

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Žleby
ID
21113
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
530 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Zmátlík

Ing. Rostislav Zmátlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žlebech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu