Prodej bytu 2+kk, Náchod, Myslbekova, 43 m2 (ID: 3499655)

Myslbekova, Náchod - Staré Město nad Metují

2 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 819 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Náchodě

Informace k bytu

Řeka. Metuje. Za řekou stezka (cyklo), za stezkou dvůr, za dvorem dům... postavený léta páně 1921. Vlastnil jej pan továrník Bartoň a nyní je v něm krásný byt připravený pro Vás k nastěhování.
Byt o dispozici 2+kk a výměře 43m2 je po celkové rekonstrukci v r. 2022 - nová okna, nové rozvody vody + elektřiny, optický internet, boiler, vytápění elektrickými přímotopy, obklady. Byt tvoří prostorná ložnice, obývací pokoj s kuchyňskou linkou s výhledem do dvora, nová vkusná koupelna s WC. Díky vysokým stropům lze snadno vytvořit spací/pracovní patro i úložné prostory v předsíni. Ty však nejsou problém - využívat na uskladnění věcí můžete prostornou půdní kóji a dřevěnou zamykatelnou kóji na dvoře (např. na kola, ad.)
Hned vedle bytu je k dispozici lodžie, rovněž orientovaná do klidného dvora.
Dům má novou fasádu (r.2023), bezpečné parkování na společném dvorku, kde můžete i posedět, grilovat, hrát si nebo pěstovat. Sousedé jsou starousedlíci, celková atmosféra domu je maximálně klidná, tichá, přátelská.
Nejbližší okolí domu je plné zeleně, velmi klidné, a zároveň kousíček od centra Náchoda - do obchodů 2min chůze! Za rohem také zimní i atletický stadion, skatepark, bazén, sportoviště, hřiště, ale i nemocnice nebo půjčovna paddleboardů! Před domem sběrný dvůr, procházková trasa podél řeky kolem oveček.
Na dálnici D11 25km, Hradec Králové 40km, na koupačku k Rozkoši 7km, ke krásám Adršpašsko-Teplických skal co by kamenem!

Termíny prohlídek na tel. 737354544.

Parametry bytu

Cena
2 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Myslbekova, Náchod - Staré Město nad Metují
ID
0335-NP00045
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Central

Záběhlická 3156/65, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Zuzana Havelková

Zuzana Havelková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Náchodě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu