Prodej rodinného domu, Děkanovice, 150 m2

Děkanovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Děkanovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej venkovského stavení v obci Děkanovice, okres Benešov. Jedná se o zemědělské stavení z konce 19. století, okolo roku 1940 proběhla přístavba domu. Celková výměra všech pozemků, které jsou součástí prodeje, je 15162 m². Zastavěná plocha a nádvoří 1169 m², zahrada - sad 1897 m², orná půda 1017 m², lesní pozemky 11079 m². Stavení prošlo v letech 2009 - 2019 částečnou renovací ( nové komplet rozvody elektro, voda, topení, okna, přeložená střecha, podlahy, vybudováno kompletní podkroví s pěti obytnými pokoji a zádveřím). Vytápění domu je řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů v kombinaci s elektrokotlem. Voda přivedena do objektu z vlastní vydatné studny, která byla kompletně vyčištěna v roce 2017. Majitelé zvažovali domácí ČOV a mají již nakoupené komponenty na její výstavbu. Na pozemcích se dále nachází prostorná stodola v udržovaném stavu i zde je zavedena elektřina a voda. Ze stodoly je výstup na prostornou zahradu - sad s ovocnými stromy. Pod stodolou se nachází prostorný klenutý sklep. Budova s příslušenstvím se nabízí k zemědělským, chovatelským či jiným podnikatelským aktivitám. Veškerá občanská vybavenost v Dolních Kralovicích, které jsou vzdáleny 5 km. Okolní města jako např. Vlašim ve vzdálenosti 24 km, Ledeč nad Sázavou 20 km, Zruč nad Sázavou 20 km, exit D1 66 km 7 km.
Jedná se o velice klidné a malebné místo s velkým potenciálem všestranného využití, doporučuji prohlídku této nemovitosti. Ev. číslo: 646374.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Děkanovice
ID
646988
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
250 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
4083 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
17 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Stanislav Švábenický

Stanislav Švábenický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Děkanovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu