Prodej rodinného domu, Chlumčany, Nerudova, 140 m2

Nerudova, Chlumčany

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc

(cena je konečná vč. právního servisu, nezávislé úschovy mimo RK a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti)

Prémioví partneři v Chlumčanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost, samostatně stojící rodinný dům v Chlumčanech u Plzně s velkou zahradou o celkové výměře 1001m2.
Vjezd je z obecní, asfaltové komunikace a dům je napojený na veškeré sítě - obecní voda, kanalizace, elektřina i plyn.
Dům je v osobním vlastnictví bez jakéhokoliv omezení vlastnických práv a bez břemen, nachází se v Nerudově ulici. Celý pozemek je kompletně oplocený (zčásti zděným plotem) a poskytuje výborné vlastní soukromí a zázemí.
V přední části prvního pozemku (s domem) je z ulice Nerudovy hlavní a jediný vstup a vjezd (branka a dvojkřídlá vrata), podél malé zahrady pak přístup k samostatně stojící garáži. Na tomto pozemku je kromě domu malá zděná stavba, vhodná např. jako sklad na zahradní nábytek či jiné potřeby, na ni navazuje dílna. Z druhé strany pozemku je dřevník, kurník a stavba pro venkovní, kryté sezení.
Na tento pozemek (zčásti dvůr, zčásti zahrada) dále navazuje druhý pozemek – velká zahrada s ovocnými stromy, rovinatá a zatravněná, kde je i několik okrasných keřů. Výměra tohoto pozemku by byla dostatečná i na event. stavbu dalšího rodinného domu nebo k případnému jinému (zemědělskému) využití.
Dům je patrový a částečně podsklepený. Sklep má plochu cca 14m2 a je v něm vodoměr a uzávěr vody s vývodem a uzávěrem vody na zahradu k zavlažování.
Vstup do domu tvoří zastřešený přístavek, z něhož je přístup do sklepa a po několika schodech ke komoře a toaletě. Na tento vstup navazuje předsíň, ze které se vstupuje do koupelny a přízemních pokojů. Ty jsou zde tři, všechny prostorné a větších rozměrů (dva s výhledem do ulice, jeden do dvora).
V koupelně je umyvadlo a vana a kombinovaný plynový kotel Vaillant, který slouží k vytápění a k ohřevu teplé vody. V celém domě jsou namontovány topné radiátory, napojené na kotel. V koupelně je velký prostor na pračku.
Z chodby (všechny chodby jsou do poloviny obložené dřevem, podlaha keramickými dlaždicemi) se po kamenném schodišti (taktéž zčásti obloženým dřevem) vystupuje do patra, kde je velká kuchyně s jídelním koutem a další pokoj. Naproti kuchyni je velká spíž a vstup na rozměrnou půdu; tento prostor by mohl posloužit k vytvoření dalšího obytného pokoje.
V současné době je dispozice domu 5+kk s několika menšími pomocnými místnostmi, další dvě místnosti (mansardové) by případně mohly vzniknout.
Lokalita, kde se celá nemovitost nachází, je nedaleko jižního okraje obce, v klidné ulici s minimální dopravou. Z domu je i hezký výhled do okolí. Parkování i garážování na vlastním pozemku.
Chlumčany jsou velká obec s dobrou občanskou vybaveností, která je v blízkosti domu (150 metrů od domu je škola, kulturní dům s restaurací a do 5 minut chůze obchody). Dopravní spojení je velmi dobré, jezdí sem několikrát denně vlakové i autobusové spoje do Plzně, na druhou stranu do Klatov a na Šumavu (vlaková zastávka je asi 10 minut chůze od domu, autobusová 5 minut).
PENB – G, štítek není k dispozici, původní stavba je z roku 1925.
Vřele doporučuji!

Parametry domu

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je konečná vč. právního servisu, nezávislé úschovy mimo RK a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Nerudova, Chlumčany
ID
2256
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
1001 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chlumčanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu