Prodej podílu rodinného domu, Všelibice, 511 m2 (ID: 3500509)

Všelibice

2 266 667 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Všelibicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

V rámci insl. řízení vyhlášen prodej id. 1/2 podílu na nemovitosti:

Rodinný dům čp. 71 se nachází v centrální zastavěné části obce Všelibice. Přístup k domu je zajištěn z obecní asfaltové komunikace. RD čp. 102 je napojený na veřejný vodovod, NN a kanalizaci.

Jedná se o samostatně stojící částečně podsklepený rodinný dům čp. 71 přízemní s obytným podkrovím včetně příslušenství.

Celková výměra pozemků: 1.018m2.


Původně se jedná o objekt bývalé přízemní prodejny s povedenou nástavbou a přestavbou vnitřních prostor na rodinný dům.

Technický popis nemovitosti:

Základy betonové pasy s izolací, svislé konstrukce zděné, vodorovné konstrukce tvoří železobetonové panely Spiroll.

Krov dřevěný, střecha mansardová, střešní krytina asfaltové šindele, klempířské z pozinkovaného plechu. Vnější fasáda cca z 1/2 zateplená polystyrénem a nataženo lepidlem, část vnější omítky chybí. Vnitřní omítky hladké štukové, v podkroví sádrokartonové příčky a podhledy. Schody betonové, podlahy keramická dlažba, koberce a plovoucí podlaha. Okna plastová, v 1.NP 2 okna dřevěná špaletová, dřevěné, vytápění ústřední kotlem na tuhá paliva umístěným v 1.PP, pro ohřev TUV el. bojler. V koupelně v 1.NP rohová vana, umyvadlo, samostatné WC. V podkroví 2x koupelna - vana, sprchový kout, umyvadla, WC.

Objekt je napojen na elektro, vodovod, kanalizaci.


Původní objekt dle poskytnutých informací z roku 1975. V roce 2002-2003 byla provedena nástavba podkroví a úprava vnitřních prostor. V podkroví není dokončen balkon. V tomto stavu se dům nachází již od roku 2003. Objekt není dosud zkolaudován k bydlení.

Závady zjištěné na nemovitosti:

Chybí vnější omítka cca na 1/2 domu, druhá část zateplena, ale bez finální povrchové vrstvy. Částečně zatéká střechou v části nad vstupem do objektu, viditelné stopy na omítce a sádrokartonových podhledech. Zatéká do prostoru zimní zahrady, poškozené podlahy v této části. Nedodělaná podlaha v hostinském pokoji v podkroví.


Dispozice domu:
1.PP - sklep, kotelna, uhelna
1.NP - vstupní chodba a schodiště, obývací místnost, WC, ateliér, dílna, sklad, koupelna, WC, předsíň, sprcha, obývací místnost, chodba, komora
podkroví - chodba a schodiště, výstavní místnost, předsíň, pokoj pro hosty, WC a umývárna hosté, chodba a předsíň, chodba, dětský pokoj, obývací místnost, ložnice, šatna, koupelna, WC, spíž, terasa a zimní zahrada.


Celková užitná plocha: 511,74 m2.

Dům užívá dlužník s rodinou.



* Znalecký posudek - podíl oceněn na 3.400.000,- Kč (za id.1/2)

Parametry domu

Cena
2 266 667 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Všelibice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
511 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1018 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LAGIS REAL s.r.o.

Železná 545/5, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Michal Skuhra, MBA

Ing. Michal Skuhra, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu rodinných domů v Všelibicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu