Prodej rodinného domu, Dětřichov, 244 m2 (ID: 3500510)

Dětřichov

5 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 305 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dětřichově

Informace k domu

V rámci insolvenčního řízení vyhlášen prodej samostatně stojícího jednopodlažního částečně podsklepeného rodinného domu č.p. 18 s obytným podkrovím s bytem dispozice 4+kk.

Dům se nachází na vlastních pozemcích o výměře 1.287 m2 v centru obce Dětřichov podél veřejné asfaltové ulice na pozemku ve vlastnictví Pardubického kraje.

Část zahrady parc. č. 303/4 (874m2) užívaná bývalým vlastníkem rodinného domu č.p. 18 je ve vlastnictví jiného vlastníka a sice obce Dětřichov bez smluvního řešení užívání. Na tomto pozemku se nachází části drobných staveb - dřevěné garáže a dřevníku tvořící příslušenství k nabízenému RD.

Dle informací od starosty obce Dětřichov je možné tuto část zahrady na pozemku obce po odměření geometrickým plánem vyřešit novému vlastníku, buď odkoupením této části pozemku v předpokládané odhadované výši jednotkové ceny cca 150,- Kč až 300,- Kč/m2 a nebo pronájmem pozemku 5,- Kč/100 m2/rok, tj. výpočet: 615 m2 * 5,- Kč/100 = cca 31,- Kč/rok.

Rodinný dům postaven cca v roce 1928, později přistavěn a provedeno obytné podkroví a v roce 2013 byla provedena modernizace obytných prostor v 1.NP a v podkroví (okna, venkovní a vnitřní dveře, rozvody E, V, K, koupelna se sprchovým koutem, vanou, WC, povrchy podlah).


Z hlediska konstrukčního se jedná o zděnou stěnovou konstrukci. Základy jsou kamenné a v části cihelné. Svislé obvodové konstrukce jsou z cihel a vodorovné stropní konstrukce jsou trámové se sníženým SDK podhledem. Střecha je sedlová, s dřevěným vázaným krovem a se střešní krytinou pálené tašky a v části asfaltové šindele bez hromosvodu. Klempířské konstrukce jsou tvořeny pozinkovaným plechem. Venkovní fasáda je břízolit bez zateplení. Vnitřní omítky jsou dvouvrstvé vápenné a v podkroví SDK desky. Okna jsou plastová s izolačními dvojskly. Vstupní dveře jsou plastové s izolačními dvojskly a vnitřní dveře jsou dřevěné plné či částečně prosklené s dřevěnými či ocelovými zárubněmi. Povrchy podlah jsou keramická dlažba, lamelové plovoucí podlahy a cementopotěr. Vytápění objektu je ústřední z kotle na elektro či z kotle na tuhá paliva a ohřev vody objektu je el. boilery, vše umístěné v kotelně v 1.NP. V kuchyňském koutu obývacího pokoje je kompletně odstraněna kuchyňská linka včetně veškerého vybavení. Vnitřní vybavení koupelny v 1.NP je rohová vana, sprchový kout a WC a v podkroví je WC.


Dispoziční řešení domu:
1.PP – chodba, 2x sklep, vodárna
1.NP – byt 4+kk (vstup, chodba, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, lodžie, zimní zahrada) kotelna, dílna, sklad, uhelna s dřevníkem,
Podkroví – chodba, 2x pokoj, šatna, WC, balkon,

Součástí prodeje je také nezastavěný rovinný pozemek parc. 2899/2 o výměře 29 m2 ve vzdálenosti cca 355m mimo oceňovaný rodinný dům.

Parametry domu

Cena
5 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Dětřichov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
244 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1287 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LAGIS REAL s.r.o.

Železná 545/5, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ing. Michal Skuhra, MBA

Ing. Michal Skuhra, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dětřichově (okr. Svitavy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu