Prodej chaty, Liberec, 20 m2

Liberec - Liberec-Vratislavice nad Nisou

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Chcete mít své klidné místo pro útěk z ruchu města? Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji zahradní chatu v Liberci – Vratislavicích nad Nisou. Chata s číslem evidenčním 50 se nachází v chatové osadě Rozkvět.
 
Chata je po částečné rekonstrukci ve velmi dobrém technickém stavu, je dřevěná, postavená na betonových základech a je částečně podsklepena. Celková zastavěná plocha je 13 m2, chatu lze v případě zájmu či potřeby stavebně rozšířit až na 25 m2.
 
V přízemí se nachází krb s kuchyňskou linkou a posezením. Přístup do podkroví, které slouží jako ložnice, je po dřevěném schodišti.
 
Vytápění chaty je řešeno krbovými kamny. Střecha je sedlová s eternitovou krytinou, okna jsou dřevěná. Do chaty je zaveden elektrický proud (230 V), na pozemku je přípojka užitkové vody - zavedena do chaty – zdrojem užitkové vody je nedaleký rybníček. Přes pozemek protéká v betonovém korytu podzemní voda a v případě sucha je možné mít svou vodu k dispozici. Pitná voda a WC jsou společné pro celou zahrádkářskou kolonii, v případě potřeby lze řešit chemickou toaletou a nyní k dispozici na pozemku suchý záchod.

Chata je kompletně vybavena k užívání - kuchyňská linka, dřevěná postel, zahradní nábytek, spotřebiče, atd.
 
Součástí pozemku je udržovaná zahrada o rozloze 351 m2 osázená vzrostlými ovocnými stromy a keři. Na zahradě krb s pergolou. Parkování možné u chaty pro jedno vozidlo.
 
Jedná se o skvělé místo, kde můžete relaxovat a věnovat se zahrádkaření. Celá osada je oplocená. Chatu doporučuji zejména vzhledem k jejímu dobrému stavu, krásné zahradě a lokalitě s výbornou dostupností z Liberce. V blízkosti osady je velké dětské hřiště, cukrárna a také Vesecký rybník vhodný ke koupání.
Co jistě také oceníte jsou výborné sousedské vztahy.
 
 V případě dotazů mě kontaktujte

Těším se na osobní prohlídce
 

Parametry domu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Liberec - Liberec-Vratislavice nad Nisou
ID
0329-NP00030
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
20 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
351 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Jolana Rázlová

Ing. Jolana Rázlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu