Prodej vily, Brno - Žabovřesky, 354 m2

Žabovřesky

32 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 154 885 Kč /za měsíc

(+ provize)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Potřebujete více prostoru pro svou rodinu? Hledáte dům pro podnikání nebo kombinaci bydlení a podnikání v lukrativní lokalitě? Požadujete prostorné místnosti, dostatek úložného prostoru, garáže a uvítáte zahradu s bazénem?

Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku - vícegenerační samostatně stojící rodinný dům v Žabovřeskách / Masarykově čtvrti v Brně na ulici Březinova na pozemku 541 m2 o třech nadzemních a jednom podzemním podlaží.

V 1.PP domu je sauna se sprchou, WC, prostory pro skladování, dílna a místnost s technologiemi pro tepelné čerpadlo a kotel. Vedle domu je samostatná dvougaráž s automatickými vraty průchozí dále do zahrady. Na zahradě je umístěn zastřešený bazén s filtrací, ohřevem a protiprodem 8 x 3,5 m. Na terase s pergolou za domem venkovní kuchyně s krbem, grilem a udírnou.

V 1.NP vstupujeme do verandy, na kterou navazuje schodiště do ostatních podlaží a chodba a dále pokoje 21,6 a 17 m2, kuchyň 19 m2, veranda 7,6 m2, spíž, koupelna a samostatné WC. Z mezipatra je přístupný balkon s orientací do zahrady.

2.NP je téměř identické s 1.NP, jen místo verandy je šatna 7,6 m2.

3.NP - podkroví tvoří otevřený prostor s krbovými kamny, malá koupelna a terasa se západní orientací.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem renomované značky IVT (17kW), na dotápění při velmi nízkých teplotách je k dispozici plynový kotel, pro ohřev TUV záložní bojler 150 l, výměník pro bazén. V domě jsou 3 okruhy topení, dvoutarifní elektroměr, el. 220/380 V, dva plynoměry, podružný vodoměr pro bazén a zálivku, dešťová voda je zachycena do nádrží, případně odvedena do trativodu, je zaveden internet i kabelová televize.

Objekt je zděný, zastřešený stanovou střechou s pálenou krytinou, stropy dřevěné, schodiště betonové. Výplně otvorů v 1. a 2.NP jsou plastové se žaluziemi, v podkroví jsou eurookna, brána na dálkové ovládání. Zateplení domu 16 cm polystyren, nová kvalitní izolace proti zemní vlhkosti a drenáž okolo celého domu, členění oplocení je přízpůsobeno oddělenému pohybu hlídacího psa, zateplená bouda. Zahrada má plochu 347 m2, je osázena nyní již vzrostlou zelení a zatravněna, dobře udržovaná.

Nemovitosti se nacházejí na rozhraní dvou nejžádanějších vilových čtvrtí - Žabovřesk a Masarykové čtvrti, v blízkosti centra Brna a přitom nedaleko lesoparku Wilsonův les a Kraví hory (350 m) s množstvím sportovního vyžití a relaxace.

Parametry domu

Cena
32 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Žabovřesky
ID
18708
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
354 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
166 m2
Podlahová plocha
354 m2
Plocha nemovitosti
541 m2
Plocha zahrady
375 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
162 kWh/m2 za rok
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FIEDLER REALITY s.r.o.

FIEDLER REALITY s.r.o.

Charvatská 1385/8, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jarmila Pitlová

Jarmila Pitlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu